ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Якщо вам не хочеться їсти зайві вуглеводи, а лазіння все одно ніяк не виходить з голови & ndash; це ваш шанс. Тут замість пасти використовуються листя молодої капусти. А ніжний соус і курячий фарш роблять блюдо таким смачним, що мало який оригінал зможе посперечатися.

 ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Інгредієнти

  • масло вершкове – 125 г
  • молода капуста – 1 качан
  • тертий пармезан

Для начинки:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.

  • сіль – за смаком
  • подрібнена томатна м'якоть (поміто) – 3 ст. л.
  • курячий фарш – 500 г
  • цибуля дрібний – 2 шт.
  • товчений часник – 4 зубчики
  • хлібні крихти – 150 г
  • морква – 2 шт.

Для соусу:

  • вершки жирністю 9% – 100 мл
  • яйце – 1 шт.
  • тертий швейцарський сир – 75 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Морква, цибуля і часник очистити і дрібно нарізати. Розігріти в сотейнику 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити овочі, помішуючи, 6-7 хв. Крок 2

ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Покласти курячий фарш і готувати, розминаючи грудки, 8 хв. Зняти з вогню, перекласти в миску і дати охолонути. Додати в начинку томатну м'якоть і хлібні крихти. Приправити сіллю і перцем, перемішати. Крок 3

ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Капусту вимити, акуратно вирізати качан, листя розібрати. Опустити листя в киплячу підсолену воду на 3 хв., Вийняти, розкласти на рушник і дати обсохнути. Крок 4

ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Приготувати соус. У мисці змішати вершки, яйце і сир. Крок 5

ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

У невеликій ємності розтопити вершкове масло. Форму для запікання злегка змастити розтопленим маслом, укласти приблизно чверть капустяного листя, знову скропити олією, розподілити рівним шаром третину начинки. Крок 6

ЛАЗАНЬЯ З МОЛОДОЇ КАПУСТИ

Покласти ще один шар капустяного листя, змастити маслом, викласти половину, що залишилася начинки, повторити шари ще раз. Останній шар повинен бути капустяним. Розігріти духовку до 180 & deg; C. Залити вершковим соусом капустяну запіканку, накрити фольгою і запікати 15-20 хв. Вийняти запіканку, зняти фольгу, посипати пармезаном і запікати до утворення золотистої скоринки ще 3-5 хв.

0/5 (0 Reviews)