М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

Інгредієнти

  • товчений часник – 1 зубчик
  • яловичий фарш – 500 г
  • яйце – 1 шт.
  • молоко – 1 стакан
  • ріпчаста цибулина – 0,5 шт.
  • сіль – за смаком
  • мигдаль – 0,5 склянки
  • шматки білого хліба без кірки – 3 шт.
  • масло рослинне – 3 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Мигдаль опустити на 5 хв. в киплячу воду, відкинути на друшляк і очистити від шкірки. Крок 2

М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

порубати мигдаль в дрібну крихту, обсмажити на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 4 хв. Крок 3

М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

Цибулю і часник очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю, 4 хв. Влити 1,5 склянки води, довести до кипіння. Приправити сіллю і перцем і тушкувати на невеликому вогні під кришкою 6 хв. Зняти з вогню. Крок 4

М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

Один шматочок хліба дрібно розкришити. У сотейник з цибулею додати масло, що залишилося, раскрошенную хліб, мигдалеву крихту, часник. Перемішати. Крок 5

М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

Що залишився хліб розмочити в молоці, злегка віджати. Змішати в мисці м'ясний фарш з хлібом, яйцем, сіллю і перцем. Скачати з фаршу кульки розміром з волоський горіх. Крок 6

М'ЯСНІ галушки в мигдальне соусі

Покласти їх в сотейник з приготовленим соусом, довести до кипіння. Готувати під кришкою на невеликому вогні 20 хв.

0/5 (0 Reviews)