Інгредієнти
- товчений часник – 1 зубчик
- яловичий фарш – 500 г
- яйце – 1 шт.
- молоко – 1 стакан
- ріпчаста цибулина – 0,5 шт.
- сіль – за смаком
- мигдаль – 0,5 склянки
- шматки білого хліба без кірки – 3 шт.
- масло рослинне – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Мигдаль опустити на 5 хв. в киплячу воду, відкинути на друшляк і очистити від шкірки. Крок 2
порубати мигдаль в дрібну крихту, обсмажити на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 4 хв. Крок 3
Цибулю і часник очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю, 4 хв. Влити 1,5 склянки води, довести до кипіння. Приправити сіллю і перцем і тушкувати на невеликому вогні під кришкою 6 хв. Зняти з вогню. Крок 4
Один шматочок хліба дрібно розкришити. У сотейник з цибулею додати масло, що залишилося, раскрошенную хліб, мигдалеву крихту, часник. Перемішати. Крок 5
Що залишився хліб розмочити в молоці, злегка віджати. Змішати в мисці м'ясний фарш з хлібом, яйцем, сіллю і перцем. Скачати з фаршу кульки розміром з волоський горіх. Крок 6
Покласти їх в сотейник з приготовленим соусом, довести до кипіння. Готувати під кришкою на невеликому вогні 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!