Голубці в томатному соусі, запечені в духовці, коли як не восени згадати про них. Знайомий & nbsp; всім з & nbsp; дитинства томатний соус з морквою робить голубці ще смачніше, а фарш приготовлений з яловичини зі свининою і & nbsp; овщамі не може бути не соковитим. & Nbsp;
Інгредієнти
- 400 г м'якоті яловичини (лопатка, шия)
- 250 г м'якоті свинини (окіст, лопатка)
- 1 пучок збірної зелені (кріп, петрушка, базилік)
- 1 невеликий качан капусти
- 1/3 склянки рису
- 1 середня цибулина
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- 1 велика цибулина
- 1 середня морквина
- 1 великий солодкий червоний перець
- 1 ч. л. сушеного базиліка
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- 600 г подрібнених помідорів в с обстоювання соку
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте томатний соус для голубців. Очистіть цибулю і моркву, у солодкого перцю видаліть плодоніжки і насіння. Цибулю і солодкий перець наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці. У сковороді розігрійте масло і обсмажте цибулю до м'якості. Покладіть моркву і солодкий перець і смажте ще 7-10 хв. Додайте помідори і готуйте ще 3-5 хв., Посоліть, поперчіть і всипте сушений базилік. Крок 2
М'ясо наріжте середніми шматками і пропустіть через м'ясорубку з середньою гратами. Крок 3 Закип'ятіть воду в каструлі і відваріть рис до напівготовності, 10 хв. Відкиньте рис на сито і злегка остудіть. Крок 4 Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Обсмажте цибулю на середньому вогні до золотистого кольору. Крок 5
Дрібно наріжте зелень. Додайте цибулю в фарш разом з рисом, зеленню, сіллю і перцем і добре перемішайте. Крок 6
Покладіть качан капусти у велику каструлю, залийте окропом і варіть 5-7 хв. Перекладіть капусту в друшляк і дайте стекти воді. Маленьким ножем зріжте листя біля основи і акуратно зніміть їх. Крок 7
Покладіть лист капусти на дошку. Тримаючи дуже гострий ніж паралельно дошці, зріжте потовщення в тому місці, де лист прикріплювався до качані – він повинен бути всюди однакової товщини. Покладіть в центр листа 1-2 ст. л. фаршу і загорніть конвертом. Крок 8
Розігрійте велику сковороду з оливковою олією на середньому вогні і обсмажте голубці з двох сторін до рум'яної скоринки. Перекладіть голубці в форму для запікання і залийте томатним соусом. Накрийте деко фольгою і поставте в духовку, розігріту до 190 ˚С, на 1 год 15 хв. Крок 9 Подавайте голубці зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!