ЗАПІКАНКА З ПАСТОЮ Болоньєзе, овочами І Буррата

Для цієї страви можна додати овочі, які хочеться, фарш з будь-якого м'яса і будь-який вид пасти, все це просто посипати сиром, запекти в протягом декількох хвилин в духовці і готово!

 ЗАПІКАНКА З ПАСТОЮ Болоньєзе, овочами І буррата

Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти

  • суха паста (зручніше коротка паста типу пенне) 200 г
  • фарш 200 г
  • цибулина, дрібно нарізана 1 шт.
  • часник, дрібно нарізаний 2 шт.
  • червоний солодкий перець, насіння видалити 1 шт.
  • гарбуза, очищеної і нарізаної на кубики 200 г
  • томатний соус 200 мл
  • томатна паста 1 ч.л.
  • помідори черрі 100 г
  • молоко 50 мл
  • оливкова олія
  • сіль
  • перець чорний
  • чебрець сушений 0,5 ч.л.
  • базалік сушений 0,5 ч.л.
  • паприка 0,5 ч.л.
  • пармезан 50 г
  • буррата, маленький кулька 1 шт.
  • розмарин сушений 0,5 ч.л.
  • рубаний базилік

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Перець, гарбуз покласти в велику жаростойкое блюдо . Додати 3 столові ложки оливкової олії, сіль і перець, перемішати. Поставити в духовку і випікати протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів. Крок 2 На сковороді розігріти 2 столові ложки оливкової олії, обсмажити до прозорості цибулю і часник. Додати м'ясо і ретельно обсмажити до готовності, час від часу помішуючи. Крок 3 У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Варити пасту до аль денте. Крок 4 Вийняти овочі з духовки, додати томатний соус, томатну пасту і молоко. Подрібнити і змішати з м'ясом. Посипати чебрецем, розмарином і паприкою, приправити сіллю і перцем. Додати пасту і перемішати, посипати пармезаном, покласти сир буррата на середину і додати помідори. Крок 5 Випікати протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів, поки сир не розплавиться. Вийняти з духовки і посипати свіжим базиліком.

0/5 (0 Reviews)