Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти
- 800 г курячого фаршу
- 1 вилок білокачанної капусти
- 2 ріпчасті цибулини
- 200 г помідорів
- 1 яйце
- 10 мл рослинно масла для змащування форми
- мелена суміш перців, сіль
- 100 г сметани
- 50 мл кетчупу
- зелень
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г вареного рису
Покроковий рецепт приготування
Рис зварити, керуючись інструкцією на упаковці. Остудити. У фарш (в даному рецепті курячий, але можна брати будь-який), додати варений рис, яйце, дрібно нарізану цибулю, сіль і перець. Добре перемішати. У капусти вирізати качан. У великій каструлі закип'ятити воду і опустити туди качан капусти, періодично повертаючи його. Через кілька хвилин вийняти з води капусту і зняти листя, цю процедуру повторити кілька разів, поки не зніміть необхідну кількість капустяного листя. У порційні форми покласти лист капусти, на нього викласти фарш, далі часточку помідора (він додасть соковитість голубців). Тепер накрити фарш звисаючими краями капусти. Зверху змастити соусом (суміш сметани і протертих томатів від фірми Пармалат, але можна взяти кетчуп або томатну пасту). Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Час запікання залежить від величини голубців і особливостей вашої духовки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!