Голубці З ДУХОВКИ

Голубці З ДУХОВКИ

Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти

  • 800 г курячого фаршу
  • 1 вилок білокачанної капусти
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г вареного рису

  • 2 ріпчасті цибулини
  • 200 г помідорів
  • 1 яйце
  • 10 мл рослинно масла для змащування форми
  • мелена суміш перців, сіль
  • 100 г сметани
  • 50 мл кетчупу
  • зелень

Покроковий рецепт приготування

Рис зварити, керуючись інструкцією на упаковці. Остудити. У фарш (в даному рецепті курячий, але можна брати будь-який), додати варений рис, яйце, дрібно нарізану цибулю, сіль і перець. Добре перемішати. У капусти вирізати качан. У великій каструлі закип'ятити воду і опустити туди качан капусти, періодично повертаючи його. Через кілька хвилин вийняти з води капусту і зняти листя, цю процедуру повторити кілька разів, поки не зніміть необхідну кількість капустяного листя. У порційні форми покласти лист капусти, на нього викласти фарш, далі часточку помідора (він додасть соковитість голубців). Тепер накрити фарш звисаючими краями капусти. Зверху змастити соусом (суміш сметани і протертих томатів від фірми Пармалат, але можна взяти кетчуп або томатну пасту). Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Час запікання залежить від величини голубців і особливостей вашої духовки.

0/5 (0 Reviews)