ШВИДКИЙ ВАРІАНТ чилі кон карне

Цей рецепт & ndash; переможець конкурсу & laquo; Сьогодні на вечерю & raquo;!

 ШВИДКИЙ ВАРІАНТ чилі кон карне

Інгредієнти

  • 500 г пісного яловичого фаршу
  • 400 г консервованої квасолі
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • 500 г томатного соусу чілі
  • 1 цибулина
  • сіль, перець за смаком
  • кукурудзяні чіпси начос для подачі

Покроковий рецепт приготування

  1. Цибулину дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинно мас ле. Додати фарш і обсмажити його з цибулею 5-7 хвилин.

  2. Додати томатний соус, квасоля і кукурудзу, перемішати і тушкувати ще 12-15 хвилин.

  3. Подавати з кукурудзяними чіпсами, можна посипати сиром.
0/5 (0 Reviews)