Цей рецепт – переможець конкурсу & quot; Сьогодні на вечерю & quot;!
Інгредієнти
- 300 г довгих макаронів
- 300 г м'ясного фаршу
- 1 склянка вершків жирністю 15-20%
- 2 яйця
- зелень (кріп, петрушка)
- сіль, перець за смаком
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Макарони відварити до напівготовності, розкласти на рушник, щоб злегка підсохли.
Для начинки м'ясний фарш обсмажити до готовності, за бажанням можна додати гриби . Яйця збити, змішати з вершками, підсолити, додати рубану зелень.
Круглу форму (або сковорідку) змастити вершковим маслом і по спіралі викласти макарони так, щоб вони закрили дно і стінки форми. Викласти фарш в вистелену макаронами форму, залити яєчно-вершковою заливкою, трохи не доходячи до верху. Зверху закрити начинку макаронами, також викладаючи їх по спіралі. Запікати в духовці хвилин 40.
Вийняти готовий пиріг з форми, перевернувши на тарілку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!