Голубці З ПЕКІНСЬКОЇ капусти з гречкою і зі шкварками

Смачне і домашнє блюдо від якого не відмовиться і найдосвідченіший гість!

Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти

  • пекінська капуста 1 шт.
  • гречка 1 ст.
  • м'ясний фарш 300 г
  • яйця 1 шт.
  • цибуля 3 шт.
  • морква 1 шт.
  • томатний соус 2 ст. л.
  • сметана 4 ст. л.
  • петрушка 1 пучок
  • кріп 1 пучок
  • лавровий лист 1 шт.
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • сало з м'ясним прошарком 10 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Приготуємо фарш або візьмемо готовий, додамо в нього дрібно нарізану цибулю і полувареную гречку. З пекінської капусти знімемо листя, зріжемо товсті місця. Загорнемо в них фарш, формуючи конвертики. Складемо голубці в форму для запікання. Крок 2

Голубці З ПЕКІНСЬКОЇ капусти з гречкою і зі шкварками

Приготовим соус для заливки голубців. Цибулю і моркву обсмажити. Змішаємо разом томатну пасту і сметану, розведемо водою до потрібного об'єму. Солимо, перчимо і додаємо дрібно посічену зелень кропу і петрушки. Доведемо до кипіння соус і заллємо голубці. Крок 3

Голубці З ПЕКІНСЬКОЇ капусти з гречкою і зі шкварками

Відправляємо в духовку. Готуємо при температурі 180 градусів хвилин 40-45. Крок 4 Підсмажимо цибулю і сало з м'ясним прошарком до золотистого кольору. При подачі голубців додамо сметани і посипаємо цими шкварками. Корисна порада

Щоб листя пекінської капусти були більш м'якими, їх можна покласти в пакет і відправити в мікрохвильовку на 1-2 хв.

0/5 (0 Reviews)