ГУСТИЙ квасолевий-Селеровому Суп з фрикадельками

ГУСТИЙ квасолевий-Селеровому Суп з фрикадельками

Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти

  • фарш яловичий 200 г
  • червона квасоля 1 стакан (а)
  • картопля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • селера кореневої 50 г
  • часник, зубки 3 шт.
  • базилік сушений
  • паприка солодка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Квасолю замочити на кілька годин або на ніч. Злити воду і варити на невеликому вогні близько години, у міру необхідності додаючи воду. Крок 2 За 20 хвилин до готовності квасолі сформувати фрикадельки з фаршу, попередньо заправивши його сіллю і мускатним горіхом. Покласти їх в суп. Через деякий час додати порізану картоплю і кружечки моркви. За 10 хвилин до готовності супу додати натертий селера, потім – дрібно порубаний часник. Фінальний штрих – сіль і сушений базилік. Господині на замітку

Суп дуже хороший зі сметаною!

0/5 (0 Reviews)