Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти
- фарш яловичий 200 г
- червона квасоля 1 стакан (а)
- картопля 2 шт.
- морква 1 шт.
- селера кореневої 50 г
- часник, зубки 3 шт.
- базилік сушений
- паприка солодка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Квасолю замочити на кілька годин або на ніч. Злити воду і варити на невеликому вогні близько години, у міру необхідності додаючи воду. Крок 2 За 20 хвилин до готовності квасолі сформувати фрикадельки з фаршу, попередньо заправивши його сіллю і мускатним горіхом. Покласти їх в суп. Через деякий час додати порізану картоплю і кружечки моркви. За 10 хвилин до готовності супу додати натертий селера, потім – дрібно порубаний часник. Фінальний штрих – сіль і сушений базилік. Господині на замітку
Суп дуже хороший зі сметаною!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!