Голубці З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ

Такі голубці виходять більш ніжними і смачними порівняно з голубцями, приготованими в листі звичайної капусти, і готувати їх простіше: листя китайської капусти більш еластичні, їм простіше надати потрібну форму.

 Голубці З ПЕКІНСЬКОЇ капусти

 Голубці З ПЕКІНСЬКОЇ капусти

Інгредієнти

  • капуста пекінська 1 шт.
  • м'ясо – 300 г.
  • рис – 1/2 склянки
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вода – 1 стакан
  • сметана – 2 ст.л
  • томатна паста – 1 ст.л
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо пропустити через м'ясорубку з цибулею. Посолити і поперчити. Рис відварити в підсоленій воді. Змішати рис з фаршем. Якщо фарш виходить занадто крутим, додати трохи холодної води. Листя капусти залити окропом і дати постояти 5 хвилин. У капустяне листя викласти фарш і загорнути їх. Зробити соус: обсмажити цибулю і натерту моркву, додати товчений часник, бульйон, сіль, перець, сметану і томатну пасту. Дати прокипіти. Голубці викласти в глибоку форму, залити соусом і тушкувати на повільному вогні 35-40 хв. Готово! Смачного!!!!

0/5 (0 Reviews)