ГРЕЧАНА КАША СО СВИНИНОЮ

Дуже просте, але не менш улюблене поєднання & ndash; & nbsp; гречана каша і свинина. Для його приготування використовуйте найкраще лопатку, окіст або середину корейки.

Інгредієнти

  • 1 стакан гречки
  • 2 склянки гарячої води
  • 1 цибулина
  • 300 г відвареної свинини
  • сіль за смаком
  • 50 г вершкового масла для обсмажування
  • зелена цибуля для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Гречку промийте в декількох водах. Залийте водою. Посоліть. Варіть на сильному вогні до закипання. Далі зменшіть температуру до мінімальної, і залиште гречку нудитися під кришкою на 15 хвилин. Крок 2 Наріжте цибулю і м'ясо. Обсмажте цибулю на вершковому маслі, 3 хвилини. Додайте м'ясо, обсмажуйте ще 3 хвилини. Крок 3 Додайте до обсмаженого м'яса з цибулею гречку. Всі інгредієнти перемішайте. Готуйте 5 хвилин. Зелену цибулю наріжте кільцями, посипте перед подачею.

0/5 (0 Reviews)