ГРЕЧКА З м'ясом І чорносливом

Чорнослив відмінно доповнює м'ясо, а з гречкою виходить просто дивовижно.

Інгредієнти

  • Свинина – 400 г
  • Гречка – 1 стакан
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Чорнослив кисло-солодкий б/к – 8 шт.
  • Насіння фенхель, зіра – по щіпці
  • Сіль, перець
  • оливкова олія

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

У сковороді розігріти масло, обсмажити цибулю, нарізану кільцями. Додати прянощі. Крок 2

ГРЕЧКА З м'ясом І чорносливом

Додати свинину, нарізану невеликими шматочками. Обсмажити. Крок 3

ГРЕЧКА З м'ясом І чорносливом

Всипати гречку, чорнослив, залити гарячим бульйоном (або водою) і тушкувати на повільному вогні під кришкою 20-30 хвилин. Крок 4

ГРЕЧКА З м'ясом І чорносливом

Подавати зі свіжими овочами та зеленню. Смачного! Господині на замітку

Свинина відмінно поєднується з насінням фенхеля.

0/5 (0 Reviews)