Інгредієнти
- 2 свинячі рульки
- 1 лавровий лист
- сіль, мелений чорний перець
- 100 г сушених білих згинів
- 400 г м'якоті свинини з жирком
- 2 великі цибулини
- оливкова олія
- 2 жовтки
- 3 ст. л. діжонськой гірчиці
- 2 ч. л. меду
- 1 ст. л. запашного перцю горошком
- картопляне пюре для подачі
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Рульку покладіть у велику каструлю, залийте окропом, додайте сіль, лавровий лист і перець горошком. Доведіть до кипіння, зніміть піну, варіть на слабкому вогні 1 ч. Крок 2 Гриби замочіть в теплій воді на 30 хв., Зваріть в тій же воді, 20 хв., Промийте, подрібніть. Крок 3 Свинячу м'якоть проверніть через м'ясорубку. Лук наріжте дрібними кубиками, обсмажте в олії, 5 хв. Додайте м'ясо, обсмажують на сильному вогні, розбиваючи грудки фаршу виделкою, 5-7 хв. Крок 4 Додайте гриби, обсмажуйте, помішуючи, ще 5 хв. Посоліть, поперчіть і остудіть. Крок 5 Розігрійте духовку до 220-240 ° С. Дістаньте рульку з бульйону (він не знадобиться) і акуратно вийміть кістку так, щоб м'ясо не розвалилося. Збийте жовтки з сіллю, перцем, медом і гірчицею. Продовжуючи збивати, влийте трохи масла, щоб вийшла однорідна маса. Крок 6 Начините рульки фаршем, обмажте медово-гірчичною сумішшю, укладіть у форму для запікання, запікайте 20 хв. Подавайте з картопляним пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!