Свиняча рулька З білими грибами

свиняча рулька З білими грибами

Інгредієнти

  • 2 свинячі рульки
  • 1 лавровий лист
  • сіль, мелений чорний перець
  • 100 г сушених білих згинів
  • 400 г м'якоті свинини з жирком
  • 2 великі цибулини
  • оливкова олія
  • 2 жовтки
  • 3 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 2 ч. л. меду
  • 1 ст. л. запашного перцю горошком
  • картопляне пюре для подачі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Рульку покладіть у велику каструлю, залийте окропом, додайте сіль, лавровий лист і перець горошком. Доведіть до кипіння, зніміть піну, варіть на слабкому вогні 1 ч. Крок 2 Гриби замочіть в теплій воді на 30 хв., Зваріть в тій же воді, 20 хв., Промийте, подрібніть. Крок 3 Свинячу м'якоть проверніть через м'ясорубку. Лук наріжте дрібними кубиками, обсмажте в олії, 5 хв. Додайте м'ясо, обсмажують на сильному вогні, розбиваючи грудки фаршу виделкою, 5-7 хв. Крок 4 Додайте гриби, обсмажуйте, помішуючи, ще 5 хв. Посоліть, поперчіть і остудіть. Крок 5 Розігрійте духовку до 220-240 ° С. Дістаньте рульку з бульйону (він не знадобиться) і акуратно вийміть кістку так, щоб м'ясо не розвалилося. Збийте жовтки з сіллю, перцем, медом і гірчицею. Продовжуючи збивати, влийте трохи масла, щоб вийшла однорідна маса. Крок 6 Начините рульки фаршем, обмажте медово-гірчичною сумішшю, укладіть у форму для запікання, запікайте 20 хв. Подавайте з картопляним пюре.

0/5 (0 Reviews)