Сендвіч з запеченим СВИНИНОЮ І КВАШЕНОЙ КАПУСТОЮ

Я з радістю відгукнулася на пропозицію взяти участь в благодійно акції для підопічних фонду допомоги дітям з порушеннями імунітету & laquo; Соняшник & raquo; і спеціально для цього конкурсу приготувала смачний сендвіч із запеченою свининою і квашеною капустою! Я розповім, як запекти свинину правильно, вона буде ідеально м'яка і соковита, сендвічі з такою свининою виходять приголомшливо смачні.

 сендвіч з запеченим СВИНИНОЮ І КВАШЕНОЙ КАПУСТОЮ

найсмачніший сендвіч x Інгредієнти

  • свинина (окіст або шийна частина) – 800 г
  • часник – 2 зубчики
  • французька гірчиця (з зернами) – 3 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • суміш перців мелена – на смак
  • булочка для сендвіча – 1 шт.
  • кетчуп – за смаком
  • гірчиця солодка (баварська) – за смаком
  • листя салату – 3-4 шт.
  • квашена капуста – жменя
  • майонез – до смаку

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для початку приготуємо свинину. З цієї кількості свинини, звичайно, вийде велика кількість сендвічів, але, приготувавши її, можна використовувати не тільки для приготування сендвічів. Зберігається така свинина може в фользі в холодильнику протягом тижня. Крок 2 Для приготування знадобиться спеціальний рукав або пакет для запікання. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Свинину моєму, обтирає паперовими рушниками, солимо і перчимо, розтираємо. У миску кладемо гірчицю з зернами і роздавлений через прес часник. Перемішуємо. Цією сумішшю щедро обмазуємо шматок свинини. Кладемо м'ясо в рукав для запікання і добре закріплюємо кінці. Розміщуємо в нагріту духовку і запікаємо протягом 1,5-2 годин. У процесі випічки пакет повинен надутися, все соки в свинині в процесі такого приготування залишаться, а зайвий жир зійде. Готову свинину остудити, загорнути у фольгу і зберігати в холодильнику. Крок 3 Для приготування сендвічів беремо улюблений хліб або булочку (у мене сьогодні – чіабатта спеціально для сендвічів). Розрізаємо навпіл. На нижню частину булочки намазуємо баварську гірчицю, майонез і кетчуп. Зверху кладемо промиті і висушені листя салату. На листя – нарізане тонкими слайсами м'ясо. Свинина дуже м'яка і соковита. На свинину зверху кладемо квашену капусту, отжатую від соку. Накриваємо другою половиною булочки! Ситно, дуже смачно і навіть відносно не дуже шкідливо! 🙂 Смачного! Корисна порада

Свинина по даним рецептом може використовуватися не тільки як закуска, але і як основне блюдо. Доповніть шматочок такої свинини салатом зі свіжих овочів або овочами гриль – і відмінний корисний обід або вечерю готовий!

Господині на замітку

Для приготування свинини, зазначеної в цьому рецепті, я використовую спеціальний рукав для запікання. Якщо чесно – це мій найулюбленіший кулінарний & quot; гаджет & quot ;. М'ясо, курка, тефтелі, овочі, риба – все в цьому пакеті виходить неймовірно смачним, соковитим і некалорійним. Важливо використовувати якісні пакети (раджу використовувати пакети відомих марок).

0/5 (0 Reviews)