Запечена в пиві свинина з хрусткою скоринкою і печені солодкі яблука.
Інгредієнти
- свинина – 750 г
- яблука – 500 г
- масло оливкове – 3 ст. л.
- цибуля – 1 шт.
- лавровий лист – 1 шт.
- перець горошком – 3 шт.
- пиво – 500 мл
- вино біле сухе – 175 мл
- цукор – 50 г
- борошно – 2 ст. л.
- масло вершкове – 50 г
- сіль
- морква – 1 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Форму для запікання скропити рослинним маслом і скласти в неї цибулю, нарізану півкільцями. Нарізану моркву скласти в форму зі свининою. Натерти прянощами, лавровим листом. Запікати 30 хв. при 220 градусах. Налити в форму пиво. Запікати під фольгою ще 1,5 години при 180 градусах. Крок 2
Яблука нарізати часточками, скласти в окрему форму. Скропити вином, посипати цукром. Посипати борошном і шматочками вершкового масла. Запікати 20 хв. Крок 3
Свинину нарізати скибочками і подавати з яблуками. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!