СВИНИНА запечена з яблуками

Запечена в пиві свинина з хрусткою скоринкою і печені солодкі яблука.

 СВИНИНА запечена з яблуками

Інгредієнти

  • свинина – 750 г
  • яблука – 500 г
  • масло оливкове – 3 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • перець горошком – 3 шт.
  • пиво – 500 мл
  • вино біле сухе – 175 мл
  • цукор – 50 г
  • борошно – 2 ст. л.
  • масло вершкове – 50 г
  • сіль
  • морква – 1 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

СВИНИНА запечена з яблуками

Форму для запікання скропити рослинним маслом і скласти в неї цибулю, нарізану півкільцями. Нарізану моркву скласти в форму зі свининою. Натерти прянощами, лавровим листом. Запікати 30 хв. при 220 градусах. Налити в форму пиво. Запікати під фольгою ще 1,5 години при 180 градусах. Крок 2

СВИНИНА запечена з яблуками

Яблука нарізати часточками, скласти в окрему форму. Скропити вином, посипати цукром. Посипати борошном і шматочками вершкового масла. Запікати 20 хв. Крок 3

СВИНИНА запечена з яблуками

Свинину нарізати скибочками і подавати з яблуками. Смачного!

0/5 (0 Reviews)