Досить гостре блюдо, приготоване в сковороді вок, зі свинини, овочів і локшини удон, в кокосовому молоці.
Інгредієнти
- локшина удон – 300 г
- філе свиняче – 300 г
- горошок (можна з/м) – 100 г
- перець болгарський – 1 шт.
- зелена цибуля
- червона паста каррі – 2 ст. л.
- молоко кокосове – 200 мл
- цукор пальмовий – 1 ч. л.
- масло рослинне – 4 ст. л.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Локшину відварити згідно інструкції. Свинину і перець нарізати смужками. Цибулю нарізати навскоси. Крок 2 В воке розігріти масло, обсмажити свинину. Додати перець і горошок, готувати 1 хвилину. Додати пасту каррі і ретельно перемішати. Влити кокосове молоко, додати сіль, цукор. Крок 3 Додати локшину, перемішати і прогріти. Посипати зеленою цибулею. Смачного! Корисна порада
Червона паста каррі відмінно підходить для приготування страв з курки, свинини, яловичини, а також морепродуктів.
Господині на заміткуПаста каррі умовно поділяється на шість основних видів. Перші три & ndash; жовта, зелена і червона паста каррі мають найбільший попит і споживаними в тайської кулінарної традиції.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!