Лапша Удон СО СВИНИНОЮ

Досить гостре блюдо, приготоване в сковороді вок, зі свинини, овочів і локшини удон, в кокосовому молоці.

 лапша Удон СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • локшина удон – 300 г
  • філе свиняче – 300 г
  • горошок (можна з/м) – 100 г
  • перець болгарський – 1 шт.
  • зелена цибуля
  • червона паста каррі – 2 ст. л.
  • молоко кокосове – 200 мл
  • цукор пальмовий – 1 ч. л.
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Локшину відварити згідно інструкції. Свинину і перець нарізати смужками. Цибулю нарізати навскоси. Крок 2 В воке розігріти масло, обсмажити свинину. Додати перець і горошок, готувати 1 хвилину. Додати пасту каррі і ретельно перемішати. Влити кокосове молоко, додати сіль, цукор. Крок 3 Додати локшину, перемішати і прогріти. Посипати зеленою цибулею. Смачного! Корисна порада

Червона паста каррі відмінно підходить для приготування страв з курки, свинини, яловичини, а також морепродуктів.

Господині на замітку

Паста каррі умовно поділяється на шість основних видів. Перші три & ndash; жовта, зелена і червона паста каррі мають найбільший попит і споживаними в тайської кулінарної традиції.

0/5 (0 Reviews)