Медальйони зі свинячої вирізки в беконі з чорносливом, з паровими овочами на гарнір і гострим соусом з глив і імбиру.
Інгредієнти
- свиняча вирізка – 2 шт.
- бекон – 8 скибочок
- чорнослив без кісточок – 16 шт.
- гарнір:
- перець болгарський – 1 шт.
- брокколі – 120 г
- кольорова капуста – 120 г
- кабачок молодий – 1/2 шт.
- соус:
- гливи – 200 г
- імбир свіжий – 1 скибочка
- соус соєвий – 1 ст. л.
- крохмаль – 1 ч. л.
- часник – 1 зубчик
- петрушка – 1 пучок
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- вода – 120 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Вирізку розрізати на невеликі плоскі скибочки. У центі до краю вирізки зробити надріз і покласти в нього два плоди чорносливу. Злегка сплюснути м'ясо, надаючи йому форму медальйона. Обмотати беконом і закріпити його дерев'яною шпажкою. Розігріти сковороду і обсмажити в ній підготовлені медальйони з усіх боків, по 1-2 хв. Крок 2
Овочі для гарніру нарізати великими шматками. Овочі помістити в пароварку і готувати 5-10 хв. Крок 3
Гриби і цибулю нарізати соломкою, часник дрібно порубати, крохмаль розвести в половині холодної води. Вийняти медальйони зі сковороди і обсмажити в ній цибулю, імбир, часник і гриби, влити половину води, довести до кипіння. Додати соєвий соус і розведений крохмаль. Крок 4
На блюдо викласти медальйони, звільнити їх від шпаг, поруч розкласти овочі і полити м'ясо соусом. Смачного! Корисна порада
Для цього рецепта потрібен бекон тонкими скибочками.
Господині на заміткуЧорнослив краще брати кисло-солодкий.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!