МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з чорносливом І грибним соусом

Медальйони зі свинячої вирізки в беконі з чорносливом, з паровими овочами на гарнір і гострим соусом з глив і імбиру.

Інгредієнти

  • свиняча вирізка – 2 шт.
  • бекон – 8 скибочок
  • чорнослив без кісточок – 16 шт.
  • гарнір:
  • перець болгарський – 1 шт.
  • брокколі – 120 г
  • кольорова капуста – 120 г
  • кабачок молодий – 1/2 шт.
  • соус:
  • гливи – 200 г
  • імбир свіжий – 1 скибочка
  • соус соєвий – 1 ст. л.
  • крохмаль – 1 ч. л.
  • часник – 1 зубчик
  • петрушка – 1 пучок
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вода – 120 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з чорносливом І грибним соусом

Вирізку розрізати на невеликі плоскі скибочки. У центі до краю вирізки зробити надріз і покласти в нього два плоди чорносливу. Злегка сплюснути м'ясо, надаючи йому форму медальйона. Обмотати беконом і закріпити його дерев'яною шпажкою. Розігріти сковороду і обсмажити в ній підготовлені медальйони з усіх боків, по 1-2 хв. Крок 2

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з чорносливом І грибним соусом

Овочі для гарніру нарізати великими шматками. Овочі помістити в пароварку і готувати 5-10 хв. Крок 3

Гриби і цибулю нарізати соломкою, часник дрібно порубати, крохмаль розвести в половині холодної води. Вийняти медальйони зі сковороди і обсмажити в ній цибулю, імбир, часник і гриби, влити половину води, довести до кипіння. Додати соєвий соус і розведений крохмаль. Крок 4

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини з чорносливом і грибним соусом

На блюдо викласти медальйони, звільнити їх від шпаг, поруч розкласти овочі і полити м'ясо соусом. Смачного! Корисна порада

Для цього рецепта потрібен бекон тонкими скибочками.

Господині на замітку

Чорнослив краще брати кисло-солодкий.

0/5 (0 Reviews)