Свинина, гриби, капуста і кукурудза, обсмажені в воке з прянощами.
Інгредієнти
- свинина – 300 г
- гриби – 100 г
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 зуб.
- капуста – 50 г
- кукурудза – 100 г
- масло рослинне
- соус соєвий – 30 мл
- перець чилі
- сіль, перець
- імбир
- цедра лимона
- зелень
- мед
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в воке до готовності. Посолити, поперчити. Перекласти. Крок 2
Подрібнити часник і чилі, в вок хлюпнути масла і обсмажити овочі. Крок 3
Додати нашатковану капусту, цибулю та гриби. Готувати небагато. Крок 4
Додати кукурудзу, спеції і трави. З'єднати з м'ясом. Крок 5
Смачного! Корисна порада
Для обсмажування в воке краще брати свиняче філе.
Господині на заміткуІнгредієнти без вказівки обсягу беруться за смаком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!