ПЕЧЕНЯ З свинини В СКОВОРОДІ ВОК

Свинина, гриби, капуста і кукурудза, обсмажені в воке з прянощами.

Інгредієнти

  • свинина – 300 г
  • гриби – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зуб.
  • капуста – 50 г
  • кукурудза – 100 г
  • масло рослинне
  • соус соєвий – 30 мл
  • перець чилі
  • сіль, перець
  • імбир
  • цедра лимона
  • зелень
  • мед

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕЧЕНЯ З свинини В СКОВОРОДІ ВОК

Свинину нарізати невеликими шматочками, обсмажити в воке до готовності. Посолити, поперчити. Перекласти. Крок 2

ПЕЧЕНЯ З свинини В СКОВОРОДІ ВОК

Подрібнити часник і чилі, в вок хлюпнути масла і обсмажити овочі. Крок 3

ПЕЧЕНЯ З свинини В СКОВОРОДІ ВОК

Додати нашатковану капусту, цибулю та гриби. Готувати небагато. Крок 4

ПЕЧЕНЯ З свинини В СКОВОРОДІ ВОК

Додати кукурудзу, спеції і трави. З'єднати з м'ясом. Крок 5

ПЕЧЕНЯ З свинини В СКОВОРОДІ ВОК

Смачного! Корисна порада

Для обсмажування в воке краще брати свиняче філе.

Господині на замітку

Інгредієнти без вказівки обсягу беруться за смаком.

0/5 (0 Reviews)