Інгредієнти
Для начинки:
- 300 г свинячої шийки
- ½ склянки вареного рису
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 маленький пучок кінзи
- 2 см кореня імбиру
- 1 червоний перець чилі
- 1/2 ч. Л. пластівців чилі
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- 500 г борошна
- 1/4 склянки цукру
- 3 ст. л. рослинного масла
- 1 яйце
- 1 ч. л. сухих дріжджів
- 1 ч. л. солі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 стакан молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Підігрійте молоко, щоб воно стало теплим, але не гарячим, приблизно 35 ˚С. Додайте цукор і яйце і перемішайте. Крок 2 Просійте борошно, додайте дріжджі і сіль. Влийте молоко з цукром, розмішайте і додайте олію. Вимішуйте тісто руками, поки воно не стане м'яким і гладким, і перестане липнути до рук. Крок 3 Скачайте тісто в кулю і перекладіть в миску. Накрийте харчової плівкою і залиште для підходу в теплому місці, поки воно не збільшиться в 2 рази, приблизно на 1 год 15 хв. Крок 4 Поки підходить тісто, приготуйте начинку. Проверните свинину через м'ясорубку. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. У перцю чилі видаліть насіння, дрібно порубати. Натріть корінь імбиру на дрібній тертці. Наріжте кінзу. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажити цибулю і часник до м'якості. Додайте чилі і імбир і смажте, помішуючи, 3 хв. Покладіть фарш і пластівці чилі і смажте на сильному вогні, розбиваючи грудочки лопаткою, до готовності, 5-7 хв. Перекладіть начинку в миску, додайте кінзу і рис, посоліть, поперчіть і перемішайте. Остудіть. Крок 5 Тісто, що підійшло обомніте і знову поставте для підйому, приблизно на 40 хв. Крок 6 Розділіть тісто на кульки розміром з м'ячик для пінг понгу і прикрийте рушником, щоб воно не завітриться. Розтягніть шматочок тесту в коржик і викладіть трохи начинки в центр. Защипніть край і покладіть пиріжок на деко, застелене пергаментом. Залиште пиріжки для вистоювання на 15 хв. Крок 7 Розігрійте духовку до 170 ˚ С. Змастіть пиріжки за допомогою пензлика яйцем, змішаним з 1 ст. л. води. Присипте маком або кунжутом і поставте в духовку на 15 хв. Остудіть пиріжки на деку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!