ПИРОЖКИ з пряними СВИНИНОЮ І РИСОМ

ПИРОЖКИ з пряними СВИНИНОЮ І РИСОМ

Інгредієнти

Для начинки:

  • 300 г свинячої шийки
  • ½ склянки вареного рису
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 маленький пучок кінзи
  • 2 см кореня імбиру
  • 1 червоний перець чилі
  • 1/2 ч. Л. пластівців чилі
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 1/4 склянки цукру
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 стакан молока

  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. сухих дріжджів
  • 1 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Підігрійте молоко, щоб воно стало теплим, але не гарячим, приблизно 35 ˚С. Додайте цукор і яйце і перемішайте. Крок 2 Просійте борошно, додайте дріжджі і сіль. Влийте молоко з цукром, розмішайте і додайте олію. Вимішуйте тісто руками, поки воно не стане м'яким і гладким, і перестане липнути до рук. Крок 3 Скачайте тісто в кулю і перекладіть в миску. Накрийте харчової плівкою і залиште для підходу в теплому місці, поки воно не збільшиться в 2 рази, приблизно на 1 год 15 хв. Крок 4 Поки підходить тісто, приготуйте начинку. Проверните свинину через м'ясорубку. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. У перцю чилі видаліть насіння, дрібно порубати. Натріть корінь імбиру на дрібній тертці. Наріжте кінзу. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажити цибулю і часник до м'якості. Додайте чилі і імбир і смажте, помішуючи, 3 хв. Покладіть фарш і пластівці чилі і смажте на сильному вогні, розбиваючи грудочки лопаткою, до готовності, 5-7 хв. Перекладіть начинку в миску, додайте кінзу і рис, посоліть, поперчіть і перемішайте. Остудіть. Крок 5 Тісто, що підійшло обомніте і знову поставте для підйому, приблизно на 40 хв. Крок 6 Розділіть тісто на кульки розміром з м'ячик для пінг понгу і прикрийте рушником, щоб воно не завітриться. Розтягніть шматочок тесту в коржик і викладіть трохи начинки в центр. Защипніть край і покладіть пиріжок на деко, застелене пергаментом. Залиште пиріжки для вистоювання на 15 хв. Крок 7 Розігрійте духовку до 170 ˚ С. Змастіть пиріжки за допомогою пензлика яйцем, змішаним з 1 ст. л. води. Присипте маком або кунжутом і поставте в духовку на 15 хв. Остудіть пиріжки на деку.

0/5 (0 Reviews)