Філе грудки краще вирізати з цілої цесарки самостійно, це зовсім нескладно. А & nbsp; інші частини можна зберегти, наприклад, для тажина.
& nbsp;
Інгредієнти
- 2 філе грудки цесарки
- 200 мл сухого шампанського або іншого ігристого вина
- 150 мл самих жирних вершків
- 200 г печериць
- 2 невеликі цибулини шалот або 1 маленька біла цибулина
- вершкове масло
- щіпка свеженатертого мускатного горіха
- сіль, мелений чорний перець
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Натріть філе грудки цесарки сіллю і перцем з усіх сторон.Очістіте і наріжте якомога дрібніше шалот або білий лук. Крок 2
Протріть печериці серветкою. Виламайте у грибів ніжки, видаліть самий їх низ, наріжте ніжки дуже дрібно. Капелюшки печериць наріжте пластинками товщиною 5-7 мм. Крок 3
У сковороді з товстим дном розтопіть 2-3 ст. л. вершкового масла. На середньому вогні обсмажте філе цесарки по 3 хв. з кожного боку, викладіть на тарілку, накрийте фольгою. Крок 4
У сковороду додайте ще 1 ст. л. масла, покладіть шалот або білий лук, обсмажте на невеликому вогні, помішуючи, 2 хв. Додайте ніжки грибів, трохи збільште вогонь, посоліть, обсмажуйте 3 хв. Додайте капелюшки, обсмажуйте ще 3 хв. Крок 5
Влийте шампанське, випарити на третину. Додайте вершки, доведіть до кипіння, поперчіть, приправте мускатним горіхом, покладіть грудки цесарки і млоїте на невеликому вогні, пару раз перевернувши грудки в соусі, 10 хв. Крок 6
Відкладіть декілька ложок соусу разом з печерицями в стакан погружного блендера і збийте в пюре. Поверніть в сковороду і перемішайте. Подавайте грудки в соусі на підігрітих тарілках. До речі
& minus; Шампань & minus;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!