РУЛЕТИКИ З цесарки з грибами

Рулети з м'яса грудки & nbsp; & ndash; відмінна ідея як для пікніка з & nbsp; дітьми, так і & nbsp; для званого обіду з & nbsp; дуже важливими дорослими. І & nbsp; ті і & nbsp; інші будуть щасливі!

& nbsp;

 рУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

 рУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 4 невеликих філе грудки цесарки
  • 200 г свіжих або розморожених білих грибів
  • 200 г маскарпоне
  • 2 зубчики часнику
  • 1 гілочка розмарину
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 рУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

Гриби при необхідності почистіть, зрізуючи забруднені місця. Протріть гриби серветкою, наріжте невеликими тонкими скибочками. Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Зніміть листочки розмарину зі стебла (він не знадобиться), приблизно 5 листочків відкладіть, решта дрібно порубати. Крок 2

РУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

У невеликій сковороді на середньому вогні розтопіть половину вершкового масла, додавши 2 ст. л. оливкового. Покладіть гриби, посипте часником з розмарином і обсмажуйте гриби приблизно 7 хв., Час від часу акуратно перевертаючи. Зніміть з вогню і остудіть. Крок 3

РУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

складіть в три-чотири шари плівку – у вас повинен вийти шматок розміром приблизно 30х40 см. Змастіть центр плівки оливковою олією. Надріжте кожне філе цесарки з боку більш тонкого краю по центру, не дорізаючи до краю на 1-1,5 см, так, щоб шматок можна було розкрити, як книгу. Крок 4

РУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

покладіть шматок на одну половину шматка плівки, накрийте другою половиною і дуже акуратно відбийте в пласт товщиною 5 мм. Посоліть, поперчіть, змастіть маскарпоне, не доходячи до країв 2 см.На маскарпоне викладіть гриби. Крок 5

РУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

Загорніть вийшов пласт, як зазвичай загортають млинці з начинкою, підвертаючи всередину відкриті краю. Кожен рулетик загорніть дуже щільно в плівку, закрутіть краю. Крок 6

РУЛЕТИКИ З цесарки З ГРИБАМИ

Покладіть рулетики в плівці в слабо киплячу воду, варіть 8 хв. Потім вийміть, видаліть плівку і швидко обсмажте рулетики в вершковому маслі з відкладеним розмарином до рум'яної скоринки з усіх боків. Подавайте негайно. До речі

& minus; Італія & minus;

0/5 (0 Reviews)