В Азії не дуже-то шанують десерти. Але в & nbsp; деяких країнах, де змішалося кілька культур, є & nbsp; десерти абсолютно культові & nbsp; & ndash; такі, як ці гонконгські яєчні тарталетки.
& nbsp;
Інгредієнти
- 200 г борошна
- 100 г вершкового масла
- 50 г цукру
- 1 яйце цесарки
- щіпка солі
Для начинки:
- 3 яйця цесарки
- 90 г цукру
- 100 мл цільного молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для тесту холодне вершкове масло наріжте маленькими кубиками. Просійте борошно на дошку, покладіть масло і порубати суміш ножем, щоб вийшла крихта. Крок 2
Додайте цукор, сіль і злегка збите яйце, швидко замістити однорідне тісто, при необхідності додавши трохи холодної води. Крок 3
Розділіть тісто на кульки розміром з волоський горіх і розкладіть по формах для кошичків діаметром приблизно 7 см. Розімніть так, щоб вийшло не дуже товсте дно і високі бортики. Надлишки тесту ображати. Часто наколи тісто виделкою. Поставте все тарталетки на деко. Крок 4
Для начинки розтопіть цукор в 100 мл води, змішайте з холодним молоком. Злегка збийте яйця і додайте молочно-цукрову суміш. Збийте все разом просто до однорідності і процідіть через сито, щоб позбутися від яєчних згустків. Крок 5
Розлийте отриману суміш по підготовлених кошиках з тіста – майже до самого верху. Крок 6
Акуратно поставте деко з тарталетки в розігріту до 160 ° с духовку і випікайте 18-20 хв. Начинка не повинна пересихати! Правильна начинка виглядає вологою і трошки колишеться, коли тарталетку переміщатися. Дайте тарталетки повністю охолонути, 2 ч, вийміть з формочок і подавайте з чаєм. До речі
& minus; Гонконг & minus;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!