Тарталетки СО СОЛОДКИМ КРЕМОМ З ЯЄЦЬ цесарки

В Азії не дуже-то шанують десерти. Але в & nbsp; деяких країнах, де змішалося кілька культур, є & nbsp; десерти абсолютно культові & nbsp; & ndash; такі, як ці гонконгські яєчні тарталетки.

& nbsp;

Інгредієнти

  • 200 г борошна
  • 100 г вершкового масла
  • 50 г цукру
  • 1 яйце цесарки
  • щіпка солі

Для начинки:

  • 3 яйця цесарки
  • 90 г цукру
  • 100 мл цільного молока

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для тесту холодне вершкове масло наріжте маленькими кубиками. Просійте борошно на дошку, покладіть масло і порубати суміш ножем, щоб вийшла крихта. Крок 2

тарталетки СО СОЛОДКИМ КРЕМОМ З ЯЄЦЬ цесарки

Додайте цукор, сіль і злегка збите яйце, швидко замістити однорідне тісто, при необхідності додавши трохи холодної води. Крок 3

тарталетки СО СОЛОДКИМ КРЕМОМ З ЯЄЦЬ цесарки

Розділіть тісто на кульки розміром з волоський горіх і розкладіть по формах для кошичків діаметром приблизно 7 см. Розімніть так, щоб вийшло не дуже товсте дно і високі бортики. Надлишки тесту ображати. Часто наколи тісто виделкою. Поставте все тарталетки на деко. Крок 4

тарталетки СО СОЛОДКИМ КРЕМОМ З ЯЄЦЬ цесарки

Для начинки розтопіть цукор в 100 мл води, змішайте з холодним молоком. Злегка збийте яйця і додайте молочно-цукрову суміш. Збийте все разом просто до однорідності і процідіть через сито, щоб позбутися від яєчних згустків. Крок 5

тарталетки СО СОЛОДКИМ КРЕМОМ з ЯЄЦЬ цесарки

Розлийте отриману суміш по підготовлених кошиках з тіста – майже до самого верху. Крок 6

тарталетки СО СОЛОДКИМ КРЕМОМ з ЯЄЦЬ цесарки

Акуратно поставте деко з тарталетки в розігріту до 160 ° с духовку і випікайте 18-20 хв. Начинка не повинна пересихати! Правильна начинка виглядає вологою і трошки колишеться, коли тарталетку переміщатися. Дайте тарталетки повністю охолонути, 2 ч, вийміть з формочок і подавайте з чаєм. До речі

& minus; Гонконг & minus;

0/5 (0 Reviews)