Інгредієнти
- 1 кг білих грибів
- 500 г свинячого окосту без кістки
- 150 г сирого свинячого сала
- 5 середніх молодих картоплин
- 2-3 середні цибулини
- 0,5-2 ч. л. меленого червоного гострого перцю
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Картопля помийте щіткою, при бажанні поскоблите або залиште як є. Наріжте картоплю поздовжніми скибочками. Крок 2
Білі гриби почистіть, зрізуючи все забруднені місця з ніжки. Капелюшки протріть вологою серветкою. Крупно наріжте гриби. Доведіть до кипіння 1 л води, посоліть. Покладіть гриби, доведіть до кипіння, варіть 2-3 хв., Відкиньте на друшляк. Відвар зберігайте теплим. Крок 3
Свинину наріжте невеликими кубиками зі стороною приблизно 1,5 см. Сало (його найлегше різати підмороженому) наріжте кубиками по 3-5 мм. Цибулю очистіть і подрібніть. Крок 4
В глибокій сковороді з товстим дном розтопіть сало на середньому вогні. Коли шматочки сала почнуть засмажувати, додайте цибулю і обсмажте його до м'якості, 5 хв. Крок 5
Покладіть в сковороду свинину, збільште вогонь і обсмажте м'ясо, помішуючи, до рум'яної скоринки. Додайте до м'яса картопля і гриби, посоліть, приправте гострим перцем за смаком. Крок 6
Влийте 1 стакан гарячого бульйону від грибів, закрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні, періодично помішуючи, 1 ч. Якщо рідина буде швидко випаровуватися, додайте потроху грибний бульйон. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!