ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І картоплею

ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

Інгредієнти

  • 1 кг білих грибів
  • 500 г свинячого окосту без кістки
  • 150 г сирого свинячого сала
  • 5 середніх молодих картоплин
  • 2-3 середні цибулини
  • 0,5-2 ч. л. меленого червоного гострого перцю
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

Картопля помийте щіткою, при бажанні поскоблите або залиште як є. Наріжте картоплю поздовжніми скибочками. Крок 2

ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

Білі гриби почистіть, зрізуючи все забруднені місця з ніжки. Капелюшки протріть вологою серветкою. Крупно наріжте гриби. Доведіть до кипіння 1 л води, посоліть. Покладіть гриби, доведіть до кипіння, варіть 2-3 хв., Відкиньте на друшляк. Відвар зберігайте теплим. Крок 3

ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

Свинину наріжте невеликими кубиками зі стороною приблизно 1,5 см. Сало (його найлегше різати підмороженому) наріжте кубиками по 3-5 мм. Цибулю очистіть і подрібніть. Крок 4

ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

В глибокій сковороді з товстим дном розтопіть сало на середньому вогні. Коли шматочки сала почнуть засмажувати, додайте цибулю і обсмажте його до м'якості, 5 хв. Крок 5

ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

Покладіть в сковороду свинину, збільште вогонь і обсмажте м'ясо, помішуючи, до рум'яної скоринки. Додайте до м'яса картопля і гриби, посоліть, приправте гострим перцем за смаком. Крок 6

ГРИБИ СО СВИНИНОЮ І & nbsp; КАРТОПЛЕЮ

Влийте 1 стакан гарячого бульйону від грибів, закрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні, періодично помішуючи, 1 ч. Якщо рідина буде швидко випаровуватися, додайте потроху грибний бульйон. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)