Конкурс рецептів Петелінка, Номінація & quot; Улюблений & quot; x Інгредієнти
- куряче філе – 500 г
- свинина – 500 г
- малина – 1 склянка
- борошно – 1 столова ложка
- цукор – 1 столова ложка
- сік лимона – 1 столова ложка
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
свинину вимити, обсушити, розрізати на порційні шматки. Кожен шматок добре відбити з обох сторін, скропити лимонним соком, посолити. Крок 2
Куряче філе вимити, обсушити на паперовому рушнику і нарізати вузькими смужками. Крок 3
У кожній свинячої відбивної гострим ножем зробити прорізи, але не дорізати до краю 1-2 см. Крок 4
У прорізи на свинячої відбивної протягнути смужки курячого філе, щоб вийшло переплетення типу “кошики”. Крок 5
Викласти на деко і запікати в духовці 25-30 хвилин при 200 С. Крок 6
Приготувати соус: малину з цукром розбити блендером. Можна малинове пюре процідити через сито, щоб видалити кісточки. Крок 7
Ягідне пюре прокип'ятити 5 хвилин і додати борошно для загустіння. Крок 8
Викласти на тарілки і полити ягідним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!