Конкурс рецептів Петелінка , Номінація & quot; Улюблений & quot; x Інгредієнти
- Куряче філе без шкіри – 500 г
- Свинина (м'якоть) – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 2-3 головки
- Часник 1-2 зубчики
- Зелень – 1 пучок
- Сухофрукти (асорті) – 200 г
- Яблуко міцне зелене – 1 штука
- Сухарі для панірування – 3 ст ложки
- Рослинна олія – 100 мл
- Сіль, перець, спеції – за смаком
- Журавлина морожена – 1 жменя
- Бекон – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для приготування фаршу подрібнити в м'ясорубці куряче філе, свинину, цибулю, часник, зелень. Додати сіль, перець, спеції за смаком. Вимішати фарш, відбити його до гладкості. Крок 2
Для приготування начинки яблуко очистити від серцевини, шкірки, нарізати кубиком. Сухофрукти (у мене чорнослив, курага, в'ялена вишня, в'ялена журавлина) помити, залити гарячою водою, якщо сухі. Великі плоди нарізати кубиком. Для кислинки я додала жменю мороженої журавлини. Крок 3
Бекон нарізати дрібними кубиками, обсмажити на сухій сковорідці. Крок 4
Додати підготовлені сухофрукти і журавлину, притомленим з беконом на низькому вогні 5 хвилин, до змішування ароматів. Крок 5
В наприкінці приготування додати яблуко, перемішати, хвилину прогріти і вимкнути плиту. Крок 6
Руки змочити водою, на долоньку викласти фарш, розрівняти його в млинець, на середину викласти начинку, закріпити шов, прокочуючи зразу в мокрих руках. Обваляти зразу в сухарях для панірування, обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковорідці до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!