ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

Конкурс рецептів Петелінка , Номінація & quot; Улюблений & quot; x Інгредієнти

  • Куряче філе без шкіри – 500 г
  • Свинина (м'якоть) – 500 г
  • Цибуля ріпчаста – 2-3 головки
  • Часник 1-2 зубчики
  • Зелень – 1 пучок
  • Сухофрукти (асорті) – 200 г
  • Яблуко міцне зелене – 1 штука
  • Сухарі для панірування – 3 ст ложки
  • Рослинна олія – ​​100 мл
  • Сіль, перець, спеції – за смаком
  • Журавлина морожена – 1 жменя
  • Бекон – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

Для приготування фаршу подрібнити в м'ясорубці куряче філе, свинину, цибулю, часник, зелень. Додати сіль, перець, спеції за смаком. Вимішати фарш, відбити його до гладкості. Крок 2

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

Для приготування начинки яблуко очистити від серцевини, шкірки, нарізати кубиком. Сухофрукти (у мене чорнослив, курага, в'ялена вишня, в'ялена журавлина) помити, залити гарячою водою, якщо сухі. Великі плоди нарізати кубиком. Для кислинки я додала жменю мороженої журавлини. Крок 3

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

Бекон нарізати дрібними кубиками, обсмажити на сухій сковорідці. Крок 4

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

Додати підготовлені сухофрукти і журавлину, притомленим з беконом на низькому вогні 5 хвилин, до змішування ароматів. Крок 5

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

В наприкінці приготування додати яблуко, перемішати, хвилину прогріти і вимкнути плиту. Крок 6

ЗРАЗИ З СУХОФРУКТАМИ

Руки змочити водою, на долоньку викласти фарш, розрівняти його в млинець, на середину викласти начинку, закріпити шов, прокочуючи зразу в мокрих руках. Обваляти зразу в сухарях для панірування, обсмажити на розігрітій з рослинним маслом сковорідці до готовності.

0/5 (0 Reviews)