Інгредієнти
- Куряче філе – 500 г
- Свинина – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 4 шт
- Зелень – 1 пучок
- Печериці – 200 г
- Рослинна олія – 100 мл
- Сухарі для панірування – 3 ст ложки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний – за смаком
- Спеції – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для приготування змішаного фаршу пропустити через м’ясорубку куряче філе без шкіри, свинину, цибулю (2-3 головки), часник (за бажанням), зелень.
Крок 2
Приготований фарш посолити, додати свіжо подрібнений перець і улюблені спеції. Фарш ретельно вимішати до однорідності, “відбити” до гладкої консистенції.
Крок 3
Печериці очистити (зняти з капелюшка тонку шкірку), нарізати пластинками, цибулю нарізати півкільцями.
Крок 4
Обсмажити цибуля, потім додати гриби на рослинній олії, додати сіль і перець за смаком.
Крок 5
Руки змочити водою, на долоньку викласти ложку з хорошим верхом фаршу, розрівняти фарш, викласти на нього ложку цибульний-грибної начинки, мокрими руками сформувати зразу, стежити, щоб Зраза була без розривів. Запанірувати кожну зразу в сухарях, обсмажити на добре розігрітій сковорідці з олією з 4 сторін до золотистого кольору, потім на низькому вогні згасити до готовності або викласти в форму, накрити фольгою і відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 15 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!