Свинячої лопатки, запечена ПРОТЯГОМ 6 ГОДИН

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Інгредієнти

  • 1 свиняча лопатка на кістці з шкірою вагою 2-3 кг
  • 3 ст. л. коричневого цукру
  • 1 ч. л. імбирного порошку
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 1 ч. л. сухого чебрецю
  • 1,5 ч. л. солодкої меленої паприки
  • 1 ч. л. кайенского перцю, за бажанням
  • 2 ст. л. морської солі
  • 4-5 великих морквин для запікання

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Розігрійте духовку до 220 ° С. Перевірте, чи добре підготовлена ​​лопатка і чи немає на шкірі волосків. Якщо є, обпалити лопатку над відкритим полум'ям (над газом або за допомогою пальника). Крок 2

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Зробіть на шкірі надрізи навхрест на відстані 2-3 см один від одного. Завдання полягає в тому, щоб розрізати шкіру до жиру, а не до м'яса. Крок 3

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Змішайте всі спеції, сіль і цукор. Кількість кайенского перцю залежить від вашої любові до гострого, але в будь-якому випадку всередину м'яса перець не проникне, і сильно гострим воно не буде. Крок 4

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Одягніть гумові рукавички. Натріть лопатку з усіх боків вийшла пряною сумішшю, намагаючись якомога краще втерти суміш в надрізи і в шкіру. Крок 5

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Вимийте морква і розріжте кожну вздовж навпіл. Викладіть морква розрізом вниз на деко по центру на невеликій відстані один від одного. На неї покладіть лопатку шкірою вгору. Крок 6

свинячої лопатки, запечена В & nbsp; ПРОТЯГОМ 6 & nbsp; ГОДИН

Помістіть деко в духовку. Через 20 хв. зменшіть температуру духовки до 120-130 ° С. Запікайте 6 ч, один раз лопатку можна перевернути. М'ясо в результаті повинно розбиратися ложкою. Хрустку скоринку потрібно з'їдати відразу – вже через годину вона намокне і стане несмачною.

0/5 (0 Reviews)