Інгредієнти
- 2 кг свинячої корейки без кістки
- 3 ст. л. діжонськой гірчиці
- 3 ст. л. рідкого меду
- 1 ст. л. нарізаного розмарину
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Застелите невелике деко алюмінієвою фольгою і злегка збризніть оливковим маслом. Покладіть м'ясо на фольгу і посипте сіллю і перцем з усіх боків. Крок 2 У невеликій мисці змішайте гірчицю з медом і розмарином. Розподіліть половину суміші по м'ясу. Поставте деко в духовку і запікайте 1,5 ч. Крок 3 Вийміть м'ясо з духовки, накрийте фольгою і залиште на 10 хв. Наріжте м'ясо скибочками завтовшки 1 см. Додайте в залишилася гірчичну суміш сіль і перець, полийте свинину перед подачею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!