Свинячої вирізки зі сливами

Свинина чудово поєднується практично з усіма видами фруктів і ягід, тому в сезон не отазивайте собі в різноманітності. Зверніть увагу, що для цього рецепта сливи потрібні тверді – якраз ті, що є просто так не захочеться. А для смаження вони ідеальні.

свинячої вирізки СО & nbsp ; зливу

Інгредієнти

  • 500 г свинячої вирізки
  • 6 великих твердих слив
  • 1 велика червона цибулина
  • 1/3 склянки червоного винного оцту
  • 50 г вершкового масла
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячої вирізки СО & nbsp; зливу

Наріжте вирізку тонкими скибочками і злегка відбийте. Приправте сіллю. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте в кілька прийомів свинину на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку і зберігайте в теплі. Крок 2

свинячої вирізки СО & nbsp; зливу

Очистіть і наріжте цибулю тонкими півкільцями. Зливи розріжте навпіл, видаліть кісточки і наріжте часточками. Додайте в сковороду вершкове масло і обсмажте цибулю і сливи, 5 хв. Крок 3

свинячої вирізки СО & nbsp; зливу

Влийте в сковороду винний оцет і доведіть до кипіння. Поверніть в сковороду свинину, поперчіть і прогрійте все разом, 5 хв.

0/5 (0 Reviews)