Свинина чудово поєднується практично з усіма видами фруктів і ягід, тому в сезон не отазивайте собі в різноманітності. Зверніть увагу, що для цього рецепта сливи потрібні тверді – якраз ті, що є просто так не захочеться. А для смаження вони ідеальні.
Інгредієнти
- 500 г свинячої вирізки
- 6 великих твердих слив
- 1 велика червона цибулина
- 1/3 склянки червоного винного оцту
- 50 г вершкового масла
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте вирізку тонкими скибочками і злегка відбийте. Приправте сіллю. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте в кілька прийомів свинину на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Перекладіть на тарілку і зберігайте в теплі. Крок 2
Очистіть і наріжте цибулю тонкими півкільцями. Зливи розріжте навпіл, видаліть кісточки і наріжте часточками. Додайте в сковороду вершкове масло і обсмажте цибулю і сливи, 5 хв. Крок 3
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!