ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

Цей густий томатний суп з фаршем стане справжнім порятунком в холодну пору року. Тарілка такого ось наваристого супу може замінити повноцінний обід. Він не тільки красиво виглядає в тарілці, а й дуже смачний і поживний. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

 ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш 450 г
  • вода 1200 мл
  • помідори у власному соку 400 г
  • томатна паста 70 г
  • яблуко 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • картопля 4 шт.
  • сіль за смаком
  • цукор 1 ст.л.
  • каррі 1 ч.л.
  • мелений імбир 1 ч.л.
  • часник 3 зубчики
  • рослинне масло 1 ст.л.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

М'ясний фарш обсмажити на сухій сковороді до готовності. Крок 2

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

Готовий фарш перекласти на тарілку. Крок 3

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

ріпчасту цибулю почистити і нарізати півкільцями. Крок 4

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

Часник почистити і нарізати пластинами. Крок 5

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

Кисле яблуко почистити і нарізати соломкою. Крок 6

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

у сковороду, в якій смажився фарш, влити рослинне масло. Викласти цибулю, часник і яблука. Додати каррі і імбир. Гасити всі до м'якості. Крок 7

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

Картоплю почистити і нарізати кубиком. Крок 8

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

помідори звільнити від шкірки і крупно порізати. Крок 9

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

У каструлі з'єднати воду, помідори з соком, томатну пасту. Поставити на вогонь, довести до кипіння і кип'ятити кілька хвилин. Крок 10

потім в каструлю покласти картоплю, довести до кипіння і варити 7 хвилин. Крок 11

Додати фарш і дати масі закипіти. Крок 12

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

В останню чергу додати сіль, цукор і смажену яблучно-овочеву суміш. Варити суп до готовності. Крок 13

ГУСТИЙ ТОМАТНИЙ СУП З фаршу

Подавати суп гарячим з чорним солодовим хлібом. Крок 14

Смачного!

0/5 (0 Reviews)