Цей густий томатний суп з фаршем стане справжнім порятунком в холодну пору року. Тарілка такого ось наваристого супу може замінити повноцінний обід. Він не тільки красиво виглядає в тарілці, а й дуже смачний і поживний. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш 450 г
- вода 1200 мл
- помідори у власному соку 400 г
- томатна паста 70 г
- яблуко 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- картопля 4 шт.
- сіль за смаком
- цукор 1 ст.л.
- каррі 1 ч.л.
- мелений імбир 1 ч.л.
- часник 3 зубчики
- рослинне масло 1 ст.л.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
М'ясний фарш обсмажити на сухій сковороді до готовності. Крок 2
Готовий фарш перекласти на тарілку. Крок 3
ріпчасту цибулю почистити і нарізати півкільцями. Крок 4
Часник почистити і нарізати пластинами. Крок 5
Кисле яблуко почистити і нарізати соломкою. Крок 6
у сковороду, в якій смажився фарш, влити рослинне масло. Викласти цибулю, часник і яблука. Додати каррі і імбир. Гасити всі до м'якості. Крок 7
Картоплю почистити і нарізати кубиком. Крок 8
помідори звільнити від шкірки і крупно порізати. Крок 9
У каструлі з'єднати воду, помідори з соком, томатну пасту. Поставити на вогонь, довести до кипіння і кип'ятити кілька хвилин. Крок 10
потім в каструлю покласти картоплю, довести до кипіння і варити 7 хвилин. Крок 11
Додати фарш і дати масі закипіти. Крок 12
В останню чергу додати сіль, цукор і смажену яблучно-овочеву суміш. Варити суп до готовності. Крок 13
Подавати суп гарячим з чорним солодовим хлібом. Крок 14
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!