ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

Особливу пікантність тефтелі надають насіння фенхелю. Тефтелі готуються в томатному соусі з овочами. Подавати їх можна практично з будь-яким гарніром.

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш яловичий 500 г
  • пармезан 50 г
  • насіння фенхелю 1 ч.л.
  • сухарі панірувальні 50 г
  • часник 2 зуб.
  • олія оливкова 2 ст.л.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • томати різані в с/с 400 мл
  • петрушка для подачі
  • селера 2 стебла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/tefteli-s-syrom-i-fenhelem-cbd502b.jpg" alt = "ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель" />

У велику миску скласти: фарш, тертий пармезан, насіння фенхелю, сухарі, пропустити через прес часник. Приправити сіллю і перцем. Крок 2

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

Ретельно вимісити фарш, скачати кульки розміром з волоський горіх. Крок 3

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

У сковороді розігріти масло, обсмажити тефтелі до золотистої скоринки. Може знадобитися декілька заходів. Крок 4

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

У великому сотейнику розігріти масло. Морква, цибуля і селера дрібно нарізати. Обсмажити в сотейнику. Крок 5

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

Додати до овочів томати і при необхідності трохи окропу, щоб соус не був занадто густим. Крок 6

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

Викласти обсмажені тефтелі в соус і довести до готовності під кришкою. Крок 7

ТЕФТЕЛІ з сиром і фенхель

При подачі посипати рубаною петрушкою. Смачного!

0/5 (0 Reviews)