Ніжний фарш, смачний обволікає соус, тягуча серцевина ….
Фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш індички (краще рубірь на крупній решітці м'ясорубки) 500 г
- часник, подрібнити 5 шт.
- яйце 1 шт.
- пармезан тертий 3 ст.л.
- петрушка мелкорезаная 2 ст.л.
- прованські трави
- крихти хлібні (типу Панко) 2 ст.л.
- моцарелла (нарізати кубиками, щоб усередині тюфтельки містився шматочок сиру) 100 г
- масло оливкове 6 ст.л.
- терті помідори (я нарубав крупно, можна до гладкості) 0,5 л
- сіль 1 ч.л..
- перець чорний 0,5 ч.л.
- цукор 0,5 ч.л.
- перець червоний пластівцями 0,5 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігріти духовку до 180 С. Змастити форму для запікання олією. У великій мисці змішати фарш з індички, половину подрібненого часнику, яйце, сир, петрушку, прованських приправу, сіль і перець, і хлібні крихти. Повільно додавати в фарш воду по кілька столових ложок за один раз. Суміш повинна бути дуже вологою, але тримати форму. Крок 2 Беремо 1 ст.л фаршу, розплющуємо на руці, кладемо в середину шматочок моцарели, накриваємо ще однією ложкою фаршу. Акуратно скачуємо в кулю. Кладемо в форму для запікання. Зробити таким же способом інші тюфтельки. Поставити форму в духовку, попередньо змастивши все тефтелі маслом за допомогою пензлика. Запікати приблизно 20 хвилин до рум'яності. Крок 3 Нагріти масло, злегка обсмажити в ньому часник до появи аромату. Додати подрібнені помідори, сіль, перець, цукор, приправу і подрібнений червоний перець пластівцями, добре перемішати. Варити соус протягом 9 хвилин, зрідка помішуючи. Приправити сіллю і перцем за смаком. Крок 4
Коли тефтелі запекутся, полити їх соусом і прогріти близько 3-5 хвилин. Подавати з картоплею, рисом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!