М'ясний ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ на кефірі

З категорії рецептів & laquo; на швидку руку & raquo; – смачний пиріг з доступних продуктів

М'ясний ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ на кефірі

Фарш-кидок x Інгредієнти

  • кефір теплий 0.5 л
  • фарш м'ясний 450 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • вершкове масло 120 г
  • яйце 3 шт.
  • цукор 3 ст.л.
  • мука * 2-2.5 стакан (а)
  • сода 0,75 ч.л.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • пармезан (для посипання)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно порізати цибулю і обсмажити його разом з фаршем до готовності. Яйця збити з сіллю і цукром. Соду погасити в кефірі, і ввести кефір в яєчну суміш. Додати борошно і перемішати. Ввести розм'якшене при кімнатній температурі вершкове масло і ретельно перемішати. Тісто по консистенції повинне бути схожим на оладьевое. Дати тісту постояти 5 хвилин. Крок 2 Форму (у мене кругла 26 см) змастити вершковим маслом або застелити папером (я застелила килимком для випічки. Перелити половину тіста і розподілити по ньому начинку. Потім залити начинку залишилася частиною тіста. Верх пирога при бажанні можна посипати пармезаном (я посипала) . Випікати пиріг протягом 40-45 хвилин при температурі 180 ° С до золотисто-рум'яної скоринки. Крок 3 Готовий пиріг порізати на порційні шматочки і подавати до столу зі сметаною. Господині на замітку

* Кількість борошна залежить від густоти кефіру, при густому кефірі вистачить 2 ст

0/5 (0 Reviews)