ХОЛОДНА СВИНИНА із заправкою з редису

Використовуйте йогуртовую заправку з редису і в інших стравах & ndash; в зелених і картопляних салатах, овочевих пюре, холодних супах. Їжа стане не тільки смачніше, але й корисніше. Адже редис виводить з організму зайву рідину і шлаки, рятуючи нас від набряків і непотрібних кілограмів.

Інгредієнти

  • 500 г м'якоті пісної свинини
  • 10 середніх редисок
  • 125 г натурального йогурту
  • 1/2 ч. л. меленого коріандру
  • щіпка меленого кмину
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелень для прикраси, за бажанням

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину злегка натріть сіллю і перцем , покладіть в пароварку і зваріть до м'якості, приблизно 40 хв. Потім прикрийте фольгою і остудіть, 30 хв. Крок 2 Натріть редис на дрібній тертці. Якщо в ньому занадто багато соку, злегка відіжміть зайву вологу. Крок 3 Перемішайте редис з йогуртом, коріандром, тмином, перцем і сіллю. Крок 4 Свинину наріжте тонкими шматками, розкладіть на Блюда. Полийте приготовленої заправкою. Можна прикрасити свіжою зеленню. Подавайте негайно. Господині на замітку

Купуючи редис в магазині або на ринку, звертайте увагу на колір і гладкість його шкірки. Чим вона яскравіше і чим більше блискуча, тим більше в редисці вітамінів.

0/5 (0 Reviews)