Інгредієнти
- свинина – 300 г
- борошно – 1 ст.л.
- 1 помідор
- 1 головка цибулі
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Обсмажуємо цибулю на сковороді. Крок 2
Трьом на тертці помідор. Крок 3
Нарізаємо на невеликі шматочки свинину, обсмажуємо злегка на олії. Додаємо борошно, заважаємо. Коли мука трохи підсмажиться, викладаємо свинину в каструлю і додаємо води так, щоб вона приховувала м'ясо. Крок 4
Регулярно заважаємо (мука любить прилипати до дна). Додаємо через 20 хвилин цибулю і помідор, солимо і перчимо до смаку. Крок 5
Тушкуємо на вогні поки свинина не стане м'якою, додаємо пару горошин перцю. Блюдо готове.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!