СВИНИНА З підливою

Інгредієнти

  • свинина – 300 г
  • борошно – 1 ст.л.
  • 1 помідор
  • 1 головка цибулі
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА З підливою

Обсмажуємо цибулю на сковороді. Крок 2

СВИНИНА З підливою

Трьом на тертці помідор. Крок 3

СВИНИНА З підливою

Нарізаємо на невеликі шматочки свинину, обсмажуємо злегка на олії. Додаємо борошно, заважаємо. Коли мука трохи підсмажиться, викладаємо свинину в каструлю і додаємо води так, щоб вона приховувала м'ясо. Крок 4

Регулярно заважаємо (мука любить прилипати до дна). Додаємо через 20 хвилин цибулю і помідор, солимо і перчимо до смаку. Крок 5

СВИНИНА З підливою

Тушкуємо на вогні поки свинина не стане м'якою, додаємо пару горошин перцю. Блюдо готове.

0/5 (0 Reviews)