Свиняча вирізка в кокосовій МАРИНАДІ

Хочете відчути вітер далеких мандрівок? Приготуйте ніжну свинячу верезку на нашу рецептом. Тут і кокосове молоко, і яскраві приправи, і стиглий ананас на гарнір. Казкові Кариби стають ближче.

свинячої вирізки В & nbsp; кокосового МАРИНАДІ

Інгредієнти

  • 1 кг свинячої вирізки (2 шматки по 500 г)
  • 400 мл кокосового молока
  • 1-2 перцю чилі
  • сік і цедра 2 лаймів
  • 6 зубчиків часнику
  • 6 см кореня імбиру
  • 1 ст. л. каррі
  • 1/4 ч. Л. крупномолотого чорного перцю
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль
  • 2 ч. л. меленої солодкої паприки

Для подачі:

  • 2/3 склянки сирого арахісу
  • 4 пера зеленої цибулі
  • 8 гілочок кінзи
  • 1/8 ч. Л. меленого запашного перцю
  • кисло-солодкий соус і ананас

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте перець чилі уздовж і видаліть насіння. Очистіть часник і імбир. Дрібно наріжте часник і чилі, натріть на дрібній тертці імбир і цедру лайма. Вичавіть з лаймов сік. Змішайте кокосове молоко, цедру і лаймовий сік, часник, імбир, чилі, каррі, паприку і чорний перець у великій мисці. Покладіть в маринад свинину, накрийте кришкою і поставте в холодильник мінімум на 2 год, а краще на 8-10 год. Крок 2 За 30 хв. до початку приготування дістаньте м'ясо з холодильника і обсушити паперовими рушниками. Сильно розігрійте гриль або розпаліть вугілля і дочекайтеся, поки вони оповиті білим попелом. Посоліть вирізку і змастіть оливковою олією. Смажте з усіх боків близько 12 хв. Покладіть м'ясо на блюдо і закрийте фольгою, залиште на 10 хв. Крок 3 Обсмажте арахіс на сухій сковороді, 3 хв. Потім покладіть на рушник і злегка потріть, щоб видалити лушпиння. Крупно порубати арахіс. У зеленої цибулі дрібно наріжте білу і світло-зелену частини, змішайте з арахісом і запашним перцем, посоліть. Наріжте м'ясо тонкими скибочками і посипте арахісової сумішшю і дрібно нарізаною кінзою. Подавайте з кисло-солодким соусом і скибочками ананаса.

0/5 (0 Reviews)