МЕДАЛЬЙОНИ З свинини

МЕДАЛЬЙОНИ З свинини

Інгредієнти

  • 2 свинячі вирізки по 300 г кожна
  • 250 г білих грибів
  • 1 середня цибулина
  • 5 гілочок петрушки
  • 3 зубчики часнику
  • 120 мл вершків жирністю 35%
  • 2 ст. л. коньяку або бренді
  • 1 ч. л. горошин чорного перцю
  • 1/2 ч. л. горошин запашного перцю
  • оливкова олія
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Зачистіть вирізку від плівок і наріжте на медальйони товщиною 3 см. Покладіть медальйони на дошку, прикрийте харчовою плівкою і злегка відбийте. Розтлумачте горошини перцю в ступці. Часник очистіть і дуже дрібно порубати. Покладіть м'ясо в миску, посоліть і посипте меленим перцем. Додайте часник і 4 ст. л. оливкового масла, перемішайте і залиште маринуватися мінімум на 1 год. Переверніть м'ясо за цей час один раз. Крок 2 Очистіть цибулю і наріжте маленькими кубиками. Білі гриби почистіть і наріжте скибочками. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажити цибулю до м'якості. Додайте гриби і смажте 10 хв. Перекладіть на тарілку і зберігайте в теплі. Знову поставте сковороду на вогонь і обсмажте медальйони з усіх боків. Додайте гриби з цибулею і дрібно нарізану петрушку, прикрийте кришкою і готуйте 5 хв. Крок 3 Перекладіть медальйони на тарілки, а в сковороду влийте коньяк, доведіть до кипіння і готуйте 3 хв. Додайте вершки і прогрійте, 1 хв., Але не кип'ятіть. Спробуйте соус, при необхідності посоліть. Полийте медальйони і подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)