ХОЛОДНИЙ СУП ІЗ дині з шинкою

Для цього супу можна купити 2 невеликих дині. Розрізати їх поперек, вийняти м'якоть, а половинки використовувати в якості тарілок.

Інгредієнти

  • диня вагою 1 , 5 кг
  • 200 мл вершків жирністю 10%
  • горіх мускатний
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль

  • 400 г шинки

Покроковий рецепт приготування

1. Диню вимити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Акуратно вийняти ложкою м'якоть. 2. Подрібнити м'якоть в блендері, додати вершки, мускатний горіх і сіль. Збити суп у пишну піну. 3. Збиту масу поставити в холодильник. Шинку нарізати дуже тонкою соломкою. Розлити суп по тарілках, в кожну покласти шинку. ДО РЕЧІ Для цього супу можна купити 2 невеликих дині. Розрізати їх поперек, вийняти м'якоть, а половинки використовувати в якості тарілок.

0/5 (0 Reviews)