САЛАТ & QUOT; ФУРОР & QUOT;

САЛАТ & amp; QUOT; ФУРОР & amp; QUOT;

САЛАТ & amp; QUOT; ФУРОР & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • 100 г твердого сиру
  • яйця – 2 шт
  • свіжі огірки
  • 2 мариновані огірки
  • по 0,5 червоного і жовтого солодкого перцю
  • груша
  • жменю кедрових горіхів
  • сіль
  • 200 г шинки

Для заправки:

  • жовтки яєчні – 2 шт.
  • сік 1 лимона
  • масло оливкове – 70 мл
  • 2-3 пера зеленої цибулі

Для прикраси:

  • огірок – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Підготувати всі інгредієнти салату для нарізки. Яйця зварити круто (8 хв.), Облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Перці вимити, розрізати на чотири частини і видалити серцевину. Якщо перці дуже великі, розрізати кожну четвертинку навпіл. Свіжі і мариновані огірки вимити, відрізати кінчики. Великі огірки краще розрізати уздовж на 2 частини. Грушу вимити, очистити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Нарізати перці, огірки, яйця, грушу, шинку і сир однаковими за розміром і формою кубиками. Скласти всі інгредієнти в миску, посолити, поперчити за смаком. Приготувати заправку. Відокремити жовтки від білків. З лимона вичавити сік. Лук вимити, обсушити і дрібно нарізати. Розтерти жовтки з соком лимона і оливковою олією. Додати цибулю. Посолити, поперчити, ретельно перемішати. Заправити салат і викласти його в салатницю.

0/5 (0 Reviews)