Інгредієнти
- 100 г твердого сиру
- яйця – 2 шт
- свіжі огірки
- 2 мариновані огірки
- по 0,5 червоного і жовтого солодкого перцю
- груша
- жменю кедрових горіхів
- сіль
- 200 г шинки
Для заправки:
- жовтки яєчні – 2 шт.
- сік 1 лимона
- масло оливкове – 70 мл
- 2-3 пера зеленої цибулі
Для прикраси:
- огірок – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Підготувати всі інгредієнти салату для нарізки. Яйця зварити круто (8 хв.), Облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Перці вимити, розрізати на чотири частини і видалити серцевину. Якщо перці дуже великі, розрізати кожну четвертинку навпіл. Свіжі і мариновані огірки вимити, відрізати кінчики. Великі огірки краще розрізати уздовж на 2 частини. Грушу вимити, очистити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Нарізати перці, огірки, яйця, грушу, шинку і сир однаковими за розміром і формою кубиками. Скласти всі інгредієнти в миску, посолити, поперчити за смаком. Приготувати заправку. Відокремити жовтки від білків. З лимона вичавити сік. Лук вимити, обсушити і дрібно нарізати. Розтерти жовтки з соком лимона і оливковою олією. Додати цибулю. Посолити, поперчити, ретельно перемішати. Заправити салат і викласти його в салатницю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!