Інгредієнти
- бекон – 200 г
- борошно – 2 ст. л.
- стебловий селера – 3 шт
- вино “Шардоне” – 50 мл
- кумін – 2 ст. л.
- морква – 3 шт
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- свинина без кісток – 900 г
Для тіста:
- борошно – 350 г
- масло вершкове – 175 г
- петрушка – 1 гілочка
- яйце – 1 шт
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Овочі очистити. Цибулю подрібнити. Моркву і селеру нашаткувати на терці. Бекон обсмажити на сухій розжареній сковороді, 4 хв. Жир злити в невелику миску, залишивши на сковороді 2 ст. л. Додати цибулю, селеру і моркву, готувати 2 хв., Помішуючи. Крок 2
М'ясо дрібно нарізати і обсмажити порціями в 1 ст. л. жиру. Помістити все обсмажене м'ясо в сотейник, додати ще 1 ст. л. жиру, кумін і вино. Тушкувати під кришкою 10 хв. Покласти обсмажені овочі і борошно, ретельно перемішати. Зменшити вогонь і готувати під кришкою 40 хв. Приправити сіллю і перцем. Дати охолонути. Крок 3
Вершкове масло поставити на вогонь, влити 125 мл води і довести до кипіння. Відразу ж зняти з вогню. За допомогою сита для борошна всипати все борошно, перемішати. Вимішувати дерев'яною ложкою, поки тісто не збереться в гладкий блискучий куля. Перекласти його на підкладку для тесту, накрити і дати охолонути. Крок 4
Одну третину тесту відкласти. Решта розкачати качалкою в тонкий пласт і викласти у форму так, щоб були закриті дно і бортики. Викласти на тісто начинку. Крок 5
Петрушку вимити, обсушити і нарізати на листочки. Відкладену частину тіста розкачати в тонкий пласт. Розкласти по ньому листочки зелені і ще раз прокатати качалкою. Накрити їм пиріг і защипнути краю. Змастити верх яйцем. Поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 1 год. Вийняти з духовки, залишити в формі на 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!