Інгредієнти
- масло рослинне – 2 ст. л.
- перець кайенский
- свиняча вирізка – 1 кг
- соєвий соус – 2 ст. л.
- апельсинове повидло – 2 ст. л.
- соус чилі – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Рецепт цей використовую вже кілька років, узятий з журналу “Приємного апетиту”, пропоную вам, простий у виконанні і вкуснооо !!! Нагріти духовку до 250 градусів. Покласти свинину на деко з високими краями і поставити в духовку. Смажити близько 60 хв. при температурі до 200 градусів. Перемішати повидло з соєвим соусом, соусом чилі і кайенский перцем. За 20 хв. до готовності розпочати часто змащувати свинину маринадом. Вийняти м'ясо з духовки і залишити його ще на 10 хв. Нарізати скибочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!