ПЕЧЕНЯ ЗІ СВИНИНИ

ПЕЧЕНЯ З свинини

Інгредієнти

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • перець кайенский
  • свиняча вирізка – 1 кг
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • апельсинове повидло – 2 ст. л.
  • соус чилі – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Рецепт цей використовую вже кілька років, узятий з журналу “Приємного апетиту”, пропоную вам, простий у виконанні і вкуснооо !!! Нагріти духовку до 250 градусів. Покласти свинину на деко з високими краями і поставити в духовку. Смажити близько 60 хв. при температурі до 200 градусів. Перемішати повидло з соєвим соусом, соусом чилі і кайенский перцем. За 20 хв. до готовності розпочати часто змащувати свинину маринадом. Вийняти м'ясо з духовки і залишити його ще на 10 хв. Нарізати скибочками.

0/5 (0 Reviews)