Інгредієнти
- свиняча лопатка – 500 г
- шпинат свіжий – 450 г
- тонка яєчна локшина – 250 г
- сіль, мелений чорний перець
- масло рослинне – 2 ст. л.
- свіжозаморожені лісові гриби – 250 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> квасоля зелена – 120 г
Покроковий рецепт приготування
крок 1
М'ясо нарізати тонкими смужками. Лук очистити, нарізати півкільцями. Квасоля, розморожені гриби і шпинат дрібно порізати. Крок 2
Свинину обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Влити 1,5 л води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити під кришкою 20 хв. Крок 3
Додати шпинат, цибуля, квасоля і гриби, варити на повільному вогні 10 хв. Покласти в суп локшину і варити ще 5 хв. Приправити сіллю і перцем, перемішати і розлити по тарілках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!