СУП ІЗ свинини З яєчної локшини

Інгредієнти

  • свиняча лопатка – 500 г
  • шпинат свіжий – 450 г
  • тонка яєчна локшина – 250 г
  • сіль, мелений чорний перець
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> квасоля зелена – 120 г

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • свіжозаморожені лісові гриби – 250 г

Покроковий рецепт приготування

крок 1

СУП ІЗ свинини з яєчним ЛОКШИНОЮ

М'ясо нарізати тонкими смужками. Лук очистити, нарізати півкільцями. Квасоля, розморожені гриби і шпинат дрібно порізати. Крок 2

СУП ІЗ свинини з яєчним ЛОКШИНОЮ

Свинину обсмажити в розігрітій олії, 5 хв. Влити 1,5 л води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити під кришкою 20 хв. Крок 3

СУП ІЗ свинини з яєчним ЛОКШИНОЮ

Додати шпинат, цибуля, квасоля і гриби, варити на повільному вогні 10 хв. Покласти в суп локшину і варити ще 5 хв. Приправити сіллю і перцем, перемішати і розлити по тарілках.

0/5 (0 Reviews)