Інгредієнти
- свинина, філе – 800 г
- капуста невеликий качан – 1 шт
- яблуко – 2 шт
- перець червоний солодкий – 1 шт
- петрушка – 1 пучок
- кріп – 1 пучок
- масло рослинне – 4 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- сіль, чорний перець за смаком
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Свинину нарізати шматочками. Обсмажити в 2 ст. л. розігрітого масла, помішуючи, 6 хв. Перекласти на тарілку. Крок 2
Яблука нарізати скибочками, видаливши серцевину. Капусту нашаткувати. Перець нарізати півкільцями. Лук очистити і нарізати кубиками. Зелень вимити й подрібнити. Розігріти в каструлі масло, що залишилося, обсмажити яблука і цибулю, 3 хв. Додати капусту і готувати ще 4 хв. Крок 3
Покласти м'ясо в каструлю з овочами, готувати 6 хв. Додати зелень і солодкий перець, приправити. Ще раз перемішати і готувати під кришкою на невеликому вогні 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!