Свинина, тушкована з овочами

Свинина, тушкована з овочами

Інгредієнти

  • свинина, філе – 800 г
  • капуста невеликий качан – 1 шт
  • яблуко – 2 шт
  • перець червоний солодкий – 1 шт
  • петрушка – 1 пучок
  • кріп – 1 пучок
  • масло рослинне – 4 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • сіль, чорний перець за смаком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

СВИНИНА, тушкована з овочами

Свинину нарізати шматочками. Обсмажити в 2 ст. л. розігрітого масла, помішуючи, 6 хв. Перекласти на тарілку. Крок 2

Яблука нарізати скибочками, видаливши серцевину. Капусту нашаткувати. Перець нарізати півкільцями. Лук очистити і нарізати кубиками. Зелень вимити й подрібнити. Розігріти в каструлі масло, що залишилося, обсмажити яблука і цибулю, 3 хв. Додати капусту і готувати ще 4 хв. Крок 3

Свинина, тушкована з овочами

Покласти м'ясо в каструлю з овочами, готувати 6 хв. Додати зелень і солодкий перець, приправити. Ще раз перемішати і готувати під кришкою на невеликому вогні 15 хв.

0/5 (0 Reviews)