Інгредієнти
- консервовані водяні каштани – 400 г
- масло оливкове – 4 ст. л.
- квасоля стручкова свіжа – 400 г
- брокколі – 500 г
- свиняча вирізка – 800 г
- печериці – 400 г
- китайська сливовий соус – 300 г
- соус устричний – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Печериці і квасоля вимити. Гриби нарізати тонкими скибочками. У квасолі відрізати кінчики, розрізати кожен стручок навпіл. Каштани відкинути на друшляк, потім розрізати на 4 частини. Крок 2
Брокколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття. Опустити в каструлю з киплячою, трохи підсоленою водою на 3 хв. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і відставити. Крок 3
Вирізку вимити, обсушити і нарізати шматками товщиною 1-1,5 см. Розігріти у великому сотейнику 2 ст. л. оливкового масла. Обсмажити м'ясо, час від часу помішуючи, протягом 6 хв. Влити масло, що залишилося, соєвий, устричний і сливовий соуси. Перемішати. Крок 4
Додати квасолю, готувати 2 хв. Крок 5
Потім додати гриби і каштани, перемішати і довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього. Готувати все разом 4 хв. Крок 6
Додати брокколі, перемішати і відразу ж зняти з вогню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!