СВИНИНА В сливовий соусі

СВИНИНА В сливовий соусі

Інгредієнти

  • консервовані водяні каштани – 400 г
  • масло оливкове – 4 ст. л.
  • квасоля стручкова свіжа – 400 г
  • брокколі – 500 г
  • свиняча вирізка – 800 г
  • печериці – 400 г
  • китайська сливовий соус – 300 г
  • соус устричний – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА В сливовий соусі

Печериці і квасоля вимити. Гриби нарізати тонкими скибочками. У квасолі відрізати кінчики, розрізати кожен стручок навпіл. Каштани відкинути на друшляк, потім розрізати на 4 частини. Крок 2

СВИНИНА В сливовий соусі

Брокколі вимити, розібрати на невеликі суцвіття. Опустити в каструлю з киплячою, трохи підсоленою водою на 3 хв. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і відставити. Крок 3

СВИНИНА В сливовий соусі

Вирізку вимити, обсушити і нарізати шматками товщиною 1-1,5 см. Розігріти у великому сотейнику 2 ст. л. оливкового масла. Обсмажити м'ясо, час від часу помішуючи, протягом 6 хв. Влити масло, що залишилося, соєвий, устричний і сливовий соуси. Перемішати. Крок 4

СВИНИНА В сливовий соусі

Додати квасолю, готувати 2 хв. Крок 5

СВИНИНА В сливовий соусі

Потім додати гриби і каштани, перемішати і довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього. Готувати все разом 4 хв. Крок 6

СВИНИНА В сливовий соусі

Додати брокколі, перемішати і відразу ж зняти з вогню.

0/5 (0 Reviews)