СВИНИНА під журавлиним маринадом

Інгредієнти

  • журавлина – 120 г
  • медальйони зі свинини – 700 г
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • мелений перець – за смаком
  • гірчиця – 2 ст. л.
  • масло рослинне
  • вода – 80 мл
  • фольга

Покроковий рецепт приготування

Приготувати маринад: У блендері збити журавлину, цукор, сіль, гірчицю. За допомогою щільної тканини віджати 50-55 мл соку. Залити м'ясо і поставити маринуватися в холодильник мінімум на 1-1,5 ч. Що залишився макуха покласти в непроціджений сік і підмішати в нього мелений перець. У сковороду налити рослинне масло, розжарити і обсмажити медальйони на сильному вогні з двох сторін до скоринки. Сік, в якому маринувалося м'ясо нам уже не потрібний. Нарізати фольгу, в центр налити трохи маринаду з перцем, покласти обсмажений медальйон і зверху залити маринадом. Фольгу з'єднати над м'ясом так, щоб вона не прилягала впритул, а залишалося повітряний простір. Мішечки з фольги помістити на піддон і випікати в розігрітій до 190-200 градусів духовці 1 годину. Якщо шматки м'яса товсті, то час випікання трохи збільшити. Готове м'ясо вийняти з фольги безпосередньо перед подачею на стіл.

0/5 (0 Reviews)