Інгредієнти
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- коріандр мелений – 1/2 ч. л.
- свиняча корейка – 800 г
- лайм – 1 шт
- шматочок кореня імбиру – 3 см
- червоний порошок каррі – 1 ст . л.
Для гарніру:
- масло рослинне – 50 мл
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- морква – 1 шт
- чилі мелений – 1/4 ч. Л.
- сіль за смаком
- часник – 2 зубчики
- масло рослинне для обсмажування
- яблучний оцет – 1 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Корейку вимити, обсушити і нарізати на порційні шматки. Цибуля, часник і імбир очистити, подрібнити. З лайма зняти теркою цедру, з м'якоті вичавити сік. Змішати цибулю, часник, імбир, цедру і сік лайма, додати коріандр і карі. М'ясо покласти в миску, додати маринад, перемішати і залишити на 30 хв. Крок 2
морква очистити, нарізати дуже тонкою соломкою. Скласти в миску. Крок 3
Цибулю і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла, обсмажити цибулю, часник і чилі, 2 хв. Крок 4
Влити гаряче масло з цибулею, часником і чилі в миску з морквою, перемішати. Додати цукор, оцет і сіль. Накрити і дати настоятися 30 хв. Крок 5
У сковороді розігріти 2-3 ст. л. масла, обсмажити шматки свинини, по 3 хв. з кожного боку. Крок 6
Розігріти духовку до 190 ° С. Кожен шматок м'яса укласти на лист фольги, зверху розподілити підготовлену моркву. Щільно загорнути фольгу, покласти згортки на деко і запекти в духовці, 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!