Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морквою

Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морквою

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • коріандр мелений – 1/2 ч. л.
  • свиняча корейка – 800 г
  • лайм – 1 шт
  • шматочок кореня імбиру – 3 см
  • червоний порошок каррі – 1 ст . л.

Для гарніру:

  • масло рослинне – 50 мл
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • морква – 1 шт
  • чилі мелений – 1/4 ч. Л.
  • сіль за смаком
  • часник – 2 зубчики
  • масло рослинне для обсмажування
  • яблучний оцет – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Корейку вимити, обсушити і нарізати на порційні шматки. Цибуля, часник і імбир очистити, подрібнити. З лайма зняти теркою цедру, з м'якоті вичавити сік. Змішати цибулю, часник, імбир, цедру і сік лайма, додати коріандр і карі. М'ясо покласти в миску, додати маринад, перемішати і залишити на 30 хв. Крок 2

Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морква

морква очистити, нарізати дуже тонкою соломкою. Скласти в миску. Крок 3

Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морква

Цибулю і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла, обсмажити цибулю, часник і чилі, 2 хв. Крок 4

Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морква

Влити гаряче масло з цибулею, часником і чилі в миску з морквою, перемішати. Додати цукор, оцет і сіль. Накрити і дати настоятися 30 хв. Крок 5

Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морква

У сковороді розігріти 2-3 ст. л. масла, обсмажити шматки свинини, по 3 хв. з кожного боку. Крок 6

Свинячі КОТЛЕТИ на кісточці з морква

Розігріти духовку до 190 ° С. Кожен шматок м'яса укласти на лист фольги, зверху розподілити підготовлену моркву. Щільно загорнути фольгу, покласти згортки на деко і запекти в духовці, 20 хв.

0/5 (0 Reviews)