СВИНИНА З кедровими горішками

СВИНИНА З кедровими горішками

Інгредієнти

  • сіль
  • мед – 1/2 ст. л.
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • кедрові горіхи – 2 ст. л.
  • сік лимонний – 1 ст. л.
  • натерта лимонна цедра – 1 ч. л.
  • петрушка – 4 гілочки
  • перець
  • філе свиняче – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА З кедровими горішками

Нарізати філе на скибочки товщиною 1,5 см, відбити, натерти сіллю і перцем. Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкового масла і обсмажувати м'ясо з одного боку 7 хв., з іншого – 5 хв., до коричневого кольору. Перекласти в миску і накрити. Крок 2

СВИНИНА З кедровими горішками

У сковороду влити масло, що залишилося, покласти горішки і смажити 1 хв., потім додати лимонну цедру, сік і мед. Прогріти 2 хв., Помішуючи, до утворення густого соусу. Крок 3

СВИНИНА З кедровими горішками

Петрушку промити, крупно порізати. Повернути в сковороду м'ясо, посипати петрушкою і готувати ще 2 хв.

0/5 (0 Reviews)