Інгредієнти
- сіль
- мед – 1/2 ст. л.
- масло оливкове – 2 ст. л.
- кедрові горіхи – 2 ст. л.
- сік лимонний – 1 ст. л.
- натерта лимонна цедра – 1 ч. л.
- петрушка – 4 гілочки
- перець
- філе свиняче – 400 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати філе на скибочки товщиною 1,5 см, відбити, натерти сіллю і перцем. Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкового масла і обсмажувати м'ясо з одного боку 7 хв., з іншого – 5 хв., до коричневого кольору. Перекласти в миску і накрити. Крок 2
У сковороду влити масло, що залишилося, покласти горішки і смажити 1 хв., потім додати лимонну цедру, сік і мед. Прогріти 2 хв., Помішуючи, до утворення густого соусу. Крок 3
Петрушку промити, крупно порізати. Повернути в сковороду м'ясо, посипати петрушкою і готувати ще 2 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!