Інгредієнти
- мигдальні пластівці – 30 г
- кілька гілочок чебрецю
- цукор – 1 ст.л.
- м'якоть свинини, бажано шия – 1,2 кг
- масло оливкове “екстра вірджин” – 2 ст.л.
- чорний перець мелений
- часник – 8 зубчиків
- ігристе вино Асті спуманте – 250 мл
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Свинину нарізати порційними шматками. Обсмажити на великій сковороді на середньому вогні цукор з маслом, поки він не придбає золотавий колір, 30 сек. Покласти на сковороду свинину, додати листочки чебрецю і обсмажувати по 2 хв. з кожного боку, до утворення золотистої скоринки. Додати мигдальні пластівці і подрібнений часник, приправити сіллю і перцем, влити Асті спуманте. Готувати на середньому вогні, поки не випарується все вино. Подавати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!