СМАЖЕНА СВИНИНА, глазуровані АСТИ Спуманте

СМАЖЕНА СВИНИНА, глазуровані АСТИ Спуманте

Інгредієнти

  • мигдальні пластівці – 30 г
  • кілька гілочок чебрецю
  • цукор – 1 ст.л.
  • м'якоть свинини, бажано шия – 1,2 кг
  • масло оливкове “екстра вірджин” – 2 ст.л.
  • чорний перець мелений
  • часник – 8 зубчиків
  • ігристе вино Асті спуманте – 250 мл
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Свинину нарізати порційними шматками. Обсмажити на великій сковороді на середньому вогні цукор з маслом, поки він не придбає золотавий колір, 30 сек. Покласти на сковороду свинину, додати листочки чебрецю і обсмажувати по 2 хв. з кожного боку, до утворення золотистої скоринки. Додати мигдальні пластівці і подрібнений часник, приправити сіллю і перцем, влити Асті спуманте. Готувати на середньому вогні, поки не випарується все вино. Подавати гарячим.

0/5 (0 Reviews)