Свинячого філе, фаршировані АБРИКОСАМИ

свинячого філе, фаршировані АБРИКОСАМИ

Інгредієнти

  • філе свинини – 2 кг
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> стебловий селера – 2 стебла

  • абрикоси в'ялені – 10 шт
  • білий хліб без кірки – 2 шматки
  • цибулина – 1 шт
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • кедрові горіхи – 30 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячого філе, фаршировані АБРИКОСАМИ

Свинину вимити , обсушити, зробити часті надрізи уздовж волокон. Накрити м'ясо плівкою і відбити в тонкий пласт. Селера нарізати невеликими шматочками. Цибулю подрібнити. Хліб розкришити. Абрикоси нарізати шматочками. Крок 2

свинячого філе, фаршировані АБРИКОСАМИ

Розігріти в сотейнику масло, обсмажити селера і цибулю, 5 хв. Додати хліб, горішки та абрикоси. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 3

свинячого філе, фаршировані АБРИКОСАМИ

Викласти начинку рівним шаром на м'ясо. Згорнути рулет, перев'язати його мотузкою. Приправити, помістити в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Вийняти з духовки, дати постояти 20 хв., Потім зняти мотузку. Нарізати рулет порційними шматками.

0/5 (0 Reviews)