Інгредієнти
- філе свинини – 2 кг
- сіль – за смаком
- абрикоси в'ялені – 10 шт
- білий хліб без кірки – 2 шматки
- цибулина – 1 шт
- масло вершкове – 2 ст. л.
- кедрові горіхи – 30 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> стебловий селера – 2 стебла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину вимити , обсушити, зробити часті надрізи уздовж волокон. Накрити м'ясо плівкою і відбити в тонкий пласт. Селера нарізати невеликими шматочками. Цибулю подрібнити. Хліб розкришити. Абрикоси нарізати шматочками. Крок 2
Розігріти в сотейнику масло, обсмажити селера і цибулю, 5 хв. Додати хліб, горішки та абрикоси. Посолити, поперчити і ретельно перемішати. Крок 3
Викласти начинку рівним шаром на м'ясо. Згорнути рулет, перев'язати його мотузкою. Приправити, помістити в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Вийняти з духовки, дати постояти 20 хв., Потім зняти мотузку. Нарізати рулет порційними шматками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!