Інгредієнти
- масло рослинне – 1 ст.л.
- масло оливкове – 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- перець червоний гострий – 1 шт.
- бобові паростки – 200 г
- кунжут (насіння) – 1 ч.л.
- салат латук – 1 пучок
- кінза – 3-4 гілочки
- шматочок кореня імбиру завдовжки 3 см
- часник – 2 зубчики
- філе свинини – 450 г
- соєвий соус – 2 ст.л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сік і натерта цедра 1 лайма
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гострий перець очистити від насіння, промити і подрібнити. М'ясо вимити, нарізати тонкими довгими смужками і обсмажити в розігрітій олії, 6-7 хв. Додати гострий перець і кунжутне насіння, готувати 2 хв., Остудити. Крок 2
Лук, часник і корінь імбиру очистити і подрібнити. Салат і кінзу промити і нарізати. З'єднати у великій мисці м'ясо, цибулю, часник, імбир, бобові паростки, салатні листя і кінзу. Збити оливкова олія, соєвий соус, сік і цедру лайма. Полити салат і дати настоятися 20-30 хв. Розкласти по піалах.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!