КИТАЙСЬКИЙ САЛАТ

КИТАЙСЬКИЙ САЛАТ

Інгредієнти

  • масло рослинне – 1 ст.л.
  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • перець червоний гострий – 1 шт.
  • бобові паростки – 200 г
  • кунжут (насіння) – 1 ч.л.
  • салат латук – 1 пучок
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сік і натерта цедра 1 лайма

  • кінза – 3-4 гілочки
  • шматочок кореня імбиру завдовжки 3 см
  • часник – 2 зубчики
  • філе свинини – 450 г
  • соєвий соус – 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Гострий перець очистити від насіння, промити і подрібнити. М'ясо вимити, нарізати тонкими довгими смужками і обсмажити в розігрітій олії, 6-7 хв. Додати гострий перець і кунжутне насіння, готувати 2 хв., Остудити. Крок 2

КИТАЙСЬКИЙ САЛАТ

Лук, часник і корінь імбиру очистити і подрібнити. Салат і кінзу промити і нарізати. З'єднати у великій мисці м'ясо, цибулю, часник, імбир, бобові паростки, салатні листя і кінзу. Збити оливкова олія, соєвий соус, сік і цедру лайма. Полити салат і дати настоятися 20-30 хв. Розкласти по піалах.

0/5 (0 Reviews)